SzalonjainkHűségprogramÁrainkWebshopKarrierRólunkFranchiseSzolgáltatásokWomen's ClubX

arcmasszír másolata-2.jpg

KOZMETIKA

fulbeloves_baba.jpegSokan viselnek fülbevalót manapság. A helyesen végzett fülbelövés tökéletesen veszélytelen beavatkozás. A fülbelövés bármelyik életkorban elvégezhető. A fülbelövés lépései: Első lépésként a kozmetikus fertőtlenít a fülcimpa teljes bőrfelületét. Majd egy rövid konzultáció után megjelöli a fülbevaló helyét. Ezután a készülék pillanatok alatt átlövi a fülcimpát automatikusan elhelyezve benne a kiválasztott fülbevalót. A fülbevalók egy zárt, steril kapszulába vannak csomagolva, ami biztosítja a higiénikus fülbelövés lehetőségét. Az utókezelésről felvilágosítást ad a szakember, melyet a gyógyulás érdekében követni kell.

Fogékszer

fogekszer.jpgA fogékszer egy kicsi, csiszolt üveg kristály, amelyet a fog felszínére, általában a felső kismetszőre ragasztunk egy speciális eljárással. Színük és méretük változatos. A fogékszer a felhelyezési technológiának köszönhetően nem károsítja a fogzománcot, és bármikor eltávolítható A fogékszer felhelyezése mindössze 10-15 percet vesz igénybe.

Szempilla Dauer

szempilla_dauer.jpegHa kevés, vagy túlságosan egyenesek a szempillák, ezzel az eljárással gyönyörű, ívelt pillákat érhetünk el. Nem kenődik el, nem mosódik le és 4-6 hétig tartós marad.

A művelet 45 percet vesz igénybe, és feleslegessé válnak a mechanikai szempilla göndörítő eszközök is. Egy 3 cm hosszú, rugalmas, öntapadós hengert helyezünk a szempillák tövére, majd ráragasztjuk a megfelelő ívben a pillákat. Erre szempillazselé, majd fixáló gél kerül. Kollagénes áttörlés után gyengéden eltávolítjuk a csavarót.

A tekintet nyitottabb lesz, a szem mosolygós, optikailag nagyobb és csábosabb lesz.
Tartós szempillafestést dauer után egy héttel érdemes készíttetni.

Testfújás

Az UV mentes barnulás egy kémiai folyamat eredménye, mely során egy speciális cukornádszármazék lép reakcióba a bőrben lévő aminosavakkal és ezáltal alakul ki a gyönyörű bőrszín. A folyamat előnye, hogy a barna bőr elérése teljesen biztonságos, így bárki (kismama és gyermek is) igénybe veheti. A DHA bőrfelülete jutását követően azonnal látható, de a barnulási folyamat további 6 órán keresztül tart. 1 alkalom 5 - 6 szoláriumozásnak felel meg. Az elért szín teljes mértékben vízálló és általában 7 - 10 napig tart a bőr hidratáltságától függően. A bőr kb. 5 nap után elkezd fakulni az elhalt hámsejtek leválásával.

Nézd meg bérletajánlatainkat!