KezdőlapRólunkSzolgáltatásokSzalonokÁrainkKedvezményekKarrierOktatásHírlevélKapcsolatX

 

KOZMETIKA

Ez most Rólad szól, felkészültél? Minden amit a bőrödről tudnod kell!

 

ARCKEZELÉSEK

Arctisztitas.jpg Hidroabrazio.jpg Csiszolas.jpg 

A kezelés célja a bőr megtisztítása a szennyeződésektől, a fölöslegesen felhalmozódott hámsejtektől, mitesszerektől, pattanásoktól. Fontos a bőr regenerálása, felfrissítése, táplálása. Mindig a bőr típusának megfelelő technikával peelingezünk, így tudjuk biztosítani a jobb bőrlégzést, valamint a hatóanyagok mélyre szívódását.

Professzionális natúrkozmetikumokat használunk, amelyek friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgozunk a bőrön.

Alapkezelés
Radírozás után gőzölés közben felpuhító masszázst végzünk, majd tisztítás, iontoforézis, vio, bőrvasaló következik, végül hatóanyagos masszázs zárja a kezelést.

Arctisztítás
Gőzölés alatt egy kellemes masszázs közben a bőr felpuhul. Körültekintően, steril eljárással tisztítjuk a bőrt, majd ózonnal történő fertőtlenítés (vio) után eltávolítjuk az elhalt szarulemezkéket. Vitaminokat, tápanyagokat juttatunk a bőrbe, hidratáljuk, regeneráljuk azt delejezővel, ultrahanggal, vagy iontoforézissel.

Bőrcsiszolás
Ez az eljárás heg, stria, pigmentfolt, ránc halványítására, eltüntetésére, megvastagodott-, aknés-, seborrheás-, pattanásos-, normál- és érzékeny bőr kezelésére szolgál. A bőr újjá születik, oxigénellátása, vérkeringése javul, elősegíti a sejtek regenerálódását. Nemcsak az arcon, a testen is megújítható a bőr.

A bőrcsiszolás egy mechanikai hámlasztás - más néven peeling. A hám legfelső, elhalt rétegének eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződésére serkentjük, illetve kényszerítjük a bőrt. Kiváló általános tónusjavító és bőrfrissítő hatású.

A bőrcsiszolás biztonságos, fájdalommentes és hatékony, akár már egy kezelés után látható eredménnyel! Fellépések, nyilvános megjelenés és jelentősebb események alkalmára is az egyik legjobb választás.

Nagyon jó eredményeket lehet vele elérni az alábbi problémák esetén:
- pigment hibák és öregségi foltok,
- tisztátalanságok és akné sebhelyek,
- mindenféle sebhely az arcon és a testen,
- fény és nap okozta károk,
- atrophie (sorvadás),
- hyperkeratosis (elszarusodás),
- érett, lassú anyagcserét folytató bőr,
- testkezelésekhez: stria, terhességi- illetve fogyási csíkok, cellulit.

Kétféle készülékkel dolgozunk: kristályos, illetve gyémántfejes géppel. Mindkét esetben a vákuum idézi elő a csiszolóhatást, amely a bőrtípusnak megfelelően szabályozható.

Delejmasszázs
Ez a talán kevésbé ismert kozmetikai eljárás kifejezetten kellemes, és csodálatosan nyugtatja az idegrendszert. A felgyülemlett méreganyagoktól szabadítja meg a bőrt. Akár már egy 10 perces kezelés után is teljesen kipihentnek érezheti magát a Vendég. A gép keltette finoman doromboló, ütögető rezgés szépíti a bőrt.

Ultrahang+bőrfeszesítés
Az ultrahang a nagy molekulájú hatóanyagokat szétporlasztja, majd több milliméter mélységbe juttatja őket. Segítségével főleg zsíros, olajos komponensekkel tápláljuk a bőrt. A bőrfeszesítés a bőrben eredő és tapadó apró izmokat stimulálja, látványos mozgásokat produkálva a kezelés folyamán. Kiváló lifting hatással bír.

Iontoforézis
Bizsergő érzés kíséretében 10 perc alatt a bőr feltöltődik vitaminokkal, tápanyagokkal, megfelelő lesz a hidratáltsága. Elektromos áram segítségével, fájdalommentesen a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk be a hatóanyagokat. Élénkíti a nyirokáramlást és az anyagcserét.

Bőrvasaló
A kezelés a meleg hatására, valamint a speciális hatóanyagok alkalmazásával egy rendkívül kellemes, ugyanakkor hatékony módszer a bőr feszesítésére, hatóanyag bevitelre.

ANTI-AGEING KEZELÉSEK

DERMAROLLER

ELEKTROPORÁCIÓ (TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA)

Ez a fájdalommentes, nobel-díjas hatásmechanizmusra épülő eljárás a sejtmembrán csatornák megnyitásával a hatóanyagot közvetlen a sejtekbe juttatja.

A kezelés során egyénre szabott "koktélt" állítunk össze analitikai tisztaságú, steril hatóanyagokból, mely optimális koncentrációban tartalmazza az öregedésgátló, regenerációt elősegítő anyagokat. (hyaluronsav,antioxidánsok,vitaminkomplexek)

Nagy hatékonysággal kezelhető az arc, nyak, dekoltázs, kézfej, akár aknés, rosaceás, öregedő bőr esetén. A kezelés jól kombinálható, fokozható a mezorollerel. Az eredmény már az első alkalom után is látványos eredményt mutat!

RÁDIÓFREKVENCIÁS BŐRFESZESÍTÉS

Rádiófrekvenciás bőrfeszesítés (csiszolás, rádiófrekvenciás kezelés, nyirokmasszázs, maszk)
1 alkalom 5500 Ft.
10 alkalmas bérlet 30.000 FT
Rádiófrekvenciás kezelés+bőrfeszesítés 8000 Ft 

Hatása a bőrre:
- anyagcsere-fokozó-hatóanyag felszívódást segítő
- izom- és sejttornáztató
- rugalmasítja és elősegíti a kollagén és elasztinrostok képződését- ráncsimító- relaxáló, energetizáló- általános bőrállapot javító- fogyasztó- feszesítő

Használatával javuló keringést, jobb anyagcserét érhetünk el, rendszeres alkalmazása serkenti a fibroblasztok működését, csökkentheti a nem kívánatos zsírpárnák nagyságát. Kiválóan alkalmazható cellulit kezeléseknél is.

MEZOTERÁPIÁS ARCFIATALÍTÁS

Mezoterápia.jpg

Bőrünk az évek során folyamatosan öregszik. Kevésbé rugalmas kötőszövet jeleit tapasztalhatjuk. A kollagén és az elasztin termelés visszaesik. Ugyanakkor bőrünk öregedését a külső behatások is befolyásolják, mint pl. napozás.

A mezoterápia teljesen természetes eljárás. A tű azt a célt szolgálja, hogy a hatóanyagok a lehető legmélyebbre jussanak. Megelőzésre és a már kialakult ráncok eltávolítására alkalmazzuk. Ugyanakkor simító hatást gyakorolnak a bőrre.

Kezelés időtartalma: kb. 60 perc

Szükséges kezelésszám: A kezelést kéthetente végezzük kb. 4-6 alkalommal.

Elektroporáció - Tű nélküli mezoterápia
A bőrfiatalítás során főként hyaluronsavat, antioxidánsokat, vitaminkomplexeket juttatunk be a bőr hám és irha rétegeibe.

Maximálisan és mélyen hidratálja a bőrt, ezáltal kisimítja a vízhiányos ráncokat. Feszesíti az arcbőrt a kollagén és elasztin termelődés fokozásával. Antioxidáns hatásának köszönhetően lassítja az öregedési folyamatot. A bőr puhábbá, teltebbé, egészségesebbé, simábbá és sugárzóbbá válik, a ráncok érzékelhetően csökkennek. Nagy hatékonysággal kezelhetők: ARC, NYAK, DEKOLTÁZS, KÉZFEJ. Az eredmény már az első kezelés után látszik.

A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat a legintenzívebben, ha pontosan oda kerülnek - lehetőleg maximális koncentrációban -, ahol be szeretnénk avatkozni a szervezet működésébe. A tű nélküli mezoterápa alapján működő elektroporációs Meso Beauty-val mindez lehetséges. Bőrünk felépítése igen bonyolult, a hatóanyagok bevitele kívülről rendkívül korlátozott. A sejtmembrán csatornák átjárhatóságának felfedezőit Nobel-díjjal tüntették ki. Az elektroporáció a sejtmembrán csatornák megnyitásával a hatóanyagokat közvetlenül a sejtbe juttatja.

A tű nélküli mezoterápás kezelés során egyénre szabott "koktélt" állítunk össze az ANALITIKAI TISZTASÁGÚ, STERIL hatóanyagokból, melyek optimális koncentrációban tartalmazzák az öregedést gátló, regenerációt elősegítő hatóanyagokat. A koncentrátumokat pontosan a problémás területekbe juttatjuk be EGÉSZEN A BŐR MÉLY RÉTEGÉIG, A SUBCUTIS-IG, legyen szó ránctalanító, vagy narancsbőrt csökkentő kezelésről.

A tű nélküli mezoterápa alapján működő Meso-Beauty-val a sejtmembránon rövid ideig fennálló csatornák által a HATÓANYAGOK 90%-A, A SEJTEKEN KERESZTÜL A MÉLY SZÖVETEKBE ÉS A ZSÍRSEJTEKBE JUT.

Derma roller (Mezo roller)
A kezelést mikroszkopikus méretű tűvel ellátott hengerrel végezzük. A derma roller mikro sebet ejt a bőrön, mely annak öngyógyító képességét aktiválja, így új kollagén és elasztin rostok termelődnek.

Regeneráló, bőrfiatalító, a ráncok mélységét csökkenti (már az első kezelés után szembetűnő a változás.) Segítségével eredményesen kezelhető az aknés, heges, pigmentfoltos, rosaceás bőr.

Mellékhatás nincs, az esetleges bőrpír max.1 nap alatt elmúlik.

Kezelés menete:
- bőrt letisztítjuk
- mikrodermabrázióval átjárhatóvá tesszük igény szerint
- helyi érzéstelenítést végzünk
- a mezo rollerel különböző irányú hengerezést végzünk, közben folyamatosan adagoljuk a speciálisan összeállított hatóanyag koktélt
- hengerezés után a tű nélküli mezoterápiás készülékkel (elektroporézis) tehetjük még teljesebbé a kezelést.

A kezelés során nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos fertőtlenítésre, illetve minden vendégnek saját, névvel ellátott hengert biztosítunk.

Javasolt kúra: min. 4 alkalom, bőr állapotától függően 1-2 hetente

MEZOROLLER

Mezoroller a kollagén indukciós terápia /KIT/ az első valódi,egyszerű és elérhető kezelés .ami a legjobb megoldást nyújtja az akne hegek eltávolításában,és kiemelkedő eredményeket ér el a striák, apró ráncok és még a hajhullás megszüntetésében is.A Mezoroller egy kis henger,melynek felületén több száz hajszálvékony tű található,a kezelés során apró,mikroszkopikus sebek százait ejti a bőrön. Minden egyes kis seb a test természetes öngyógyító képességét aktiválja , aminek következtében a kezelt felületen új kollagén.és elasztin termelődik.
Pár hónap alatt a kezelés hatására képes az a kollagén háló újra felépülni,amely a fiatal bőrre jellemző.

A mezoroller kezelés menete:
Legelőszőr az egész arcot/ vagy bármilyen egyéb felületet/ bekenjük fájdalomcsillapító krémmel,majd ezután a tűs hengert végig görgetjük a bőrfelületen, többször egymásra merőleges irányban.

Hatóanyagok:
Hyaluronsav,
Organikus szilicium
BOTULIKE-botox szerű hatással rendelkezik,erősen ránctalanító
Articsóka kivonat-közvetlen zsír mozgosító.és vízhajtó hatású
DMAE-természetes anyag,kötőszövet erősítő,feszesítő
Taurin- természetes,az emberi szervezetben is megtalálható anyag:
Antioxidáns ,gyulladáscsökkentő,depigmentáló,kollagénképző hatású
Vitaminok-B vitamin komplex, C-vitamin,H vitamin,A vitamin
Rutin fontos antioxidáns,gyulladáscsökkentő,anticarciogén,sejt,és érvédő hatású
Koffein-növényi eredetű vegyi anyag,fokozza zsírégetést,a cellulit jeleit csökkenti azáltal.,hogy feszesíti és tonizálja a bőrt,vízhajtó hatású .
L-Carnitine- zsírbontó,zsírszállító anyag,öregedésgátló,valamint fontos szerepet játszik a zsírok anyagcseréjében.

Kezelési idő: 
1-1.5 óra masszázs a mezorollerrel - egy kellemes alternatívája az injekcióval végzendő fiatalító kúrának. Ez egy forradalmi áttörés a kozmetológiában!
A kellemes kezelés Önt elégedettséggel tölti el, és kiváló eredménnyel is jár.
A mezoroller mikrotűi 0,2 mm mélyen hatolnak be a bőrbe (anélkül, hogy megsértenék) és serkentik az elasztin és a kollagén kiválasztást. Javítják a vérkeringést, növelik a biológiailag aktív hatóanyagok felszívódását a bőrbe.

A mezoroller tulajdonságai:
- hatékonyan fiatalítja a bőrt, megszünteti a ráncokat és az akne utáni hegeket,
- a szemöldök megnyúlást és a szemek alatti táskákat,
- kifehéríti a pigment foltokat,
- visszaállítja a dekoltázs és a nyakbőr rugalmasságát, 
- regenerálja a szöveteket, elősegíti a hatóanyagok bejutását a bőr mélyebb rétegeibe.

PHOTOREJUVENÁCIÓ (BŐRFIATALÍTÁS)
photorejuvenació.jpgSzemmel látható tartós eredmény ennek a bőrfiatalító technikának az alkalmazásával: üde, friss, fiatalos, kellemes tapintású, sima és rugalmas bőrfelszín, a hajszálerek és pigment foltok eltűnnek, megszűnnek a napfény és az öregedés okozta bőrproblémák.

Hámlasztás nélkül, a bőr felsőbb rétegeinek eltávolítása nélkül fiatalít, a bőr belső szerkezetének megújulását serkentve. Kiválóan alkalmazható herpesz, futószemölcs, bőr- és körömgomba, pikkelysömör, ekcéma, valamint pigment foltok halványítására. A fény hatására a bőr saját kollagén rostjait újra szintetizálja, illetve ezáltal duzzasztja, feszesíti a bőrt.

BŐRMEGÚJÍTÁS (BDR)

Kúraszerűen, négy héten keresztül heti egy alkalommal javasolt ez az exkluzív kezelés. Legfontosabb hatóanyagai a hialuronsav, amelynek az általános feltöltés a szerepe, valamint a botox, amely csak a mimikai ráncok területére specializálódik.

A kezelés otthoni folytatására ugyanezen hatóanyagokkal dúsított krémek használata javasolt, amelyeket igény esetén biztosítunk. Túlzott napozás, szoláriumozás előtt nem ajánlott.

A Beauty-Defect-Repair (BDR) módszer azon alapszik, hogy az aktív hatóanyagokat közvetlenül a bőr azon rétegében alkalmazzuk, ahol a hatásukat valóban kifejtik. A bőr azon rétege, ahol a természetes regeneráló folyamatok zajlanak, a legtöbb kozmetikum számára rejtve marad, a bőr felső rétege megakadályozza felszívódásukat. A mikroperforációs eljárással a hatóanyagokat közvetlenül a bőr élő rétegébe juttatjuk.

Ezzel a bőr saját kollagén termelését aktiváljuk, amely ennek következményeként feszesebbé, tömörebbé, strukturáltabbá válik. Az eljárás teljeséggel fájdalommentes.

A BDR új távlatokat nyit a kezelésekben. Az arcon számos olyan terület van, amelyet - a BDR eljárással ellentétben - az injekciós eljárásokkal nem igazán tudunk kezelni, ilyen például a szemöldök felett elhelyezkedő érzékeny bőrterület. A BDR eljárás azoknak a Vendégeknek is ajánlható, akik elutasítják a sebészeti beavatkozásokat, ugyanakkor olyan kezelést szeretnének, amely a ráncokat valóban feltölti, a bőrt megszépíti.

A BDR az alábbi esetekben alkalmazható:
- megereszkedett, rugalmasságát vesztett bőr,
- ráncok és barázdák,
- nap által károsított bőr,
- öregségi- és pigmentációs foltok,
- arc tónusának kiegyenlítése,
- aknés hegek enyhítése,
- száraz-, érzékeny-, rosaceás-, megvastagodott-, durva bőr,
- tág pórusú, értágulatos bőr,
- szarkalábak, táskás-, karikás szem esetén.

BDR működése:
A steril mikrovégződések apró kis csatornák ezreit nyitja meg a bőr felső rétegében, hogy aktiválja a bőr természetes regeneráló funkcióját. A speciális BDR ápoló termékek így a bőr megfelelő rétegébe hatolnak és ott azonnali hatást fejtenek ki. A folyamatot egy wellness élményt nyújtó speciális masszázs egészíti ki, a bőr közben pihentebbé és fiatalosabbá válik. Az első kezelés után közvetlenül a bőr tömörebbnek látszik és érződik. Egy intenzív kúra pedig garantálja a feszesebb, élettelibb, kipihentebb bőrt, a ráncok és a barázdák elhalványulnak. A kúra végére pedig a bőr a környezeti hatásokkal szemben is ellenállóbb lesz.

SZEMÖLDÖK-SZEMPILLA

MŰSZEMPILLÁK

1D Műszempilla
Egy szál szempillára egy szál selyempillát helyezünk ezzel kiemelve a tekintet, az eredmény pedig egy 100%-ban természetes hatású, szépen ívelt pillasor .
Felhelyezése körülbelül másfél órát vesz igénybe, a töltés pedig fél óra.

Duplaszett/ 2D műszempilla
Ez egy speciálisan felhelyezett pillasor, egy pillára két szál flat pilla kerül fel, így dúsítani tudjuk a pillákat természetes hatást elérve.
Bármilyen pillából el lehet készíteni, nem kell olyan kellemetlen mellékhatásoktól tartani, mint a saját szempilla kihullása, elgyengülése. A megfelelő minőségi anyagokkal, szakszerűen felhelyezett pillaszett erősíti a vendég saját pilláit.

3D-4D-5D-6D műszempilla
Ez az extra dús volume pilla speciálisan felhelyezett pillasor, amelynél egy szempillára három, négy vagy akár hat szál pillát helyezünk egy pillára.
A műszempilla olyannyira vékony és könnyed, hogy nem terheli vagy húzza le a saját szempillát. Érzetre is pihe könnyű, nem zavaró a hétköznapokban, egy nappali sminket is helyettesít, megkönnyítve hétköznapjainkat a mindennapi sminkeléstől.

Kedves Vendégeink!
Az egy hónapnál régebben készült műszempillának pótlását, töltését az új műszempilla árában tudjuk számolni a szolgáltatás igénybevételekor.
Megértésüket köszönjük!

SZŐRTELENÍTÉS GYANTÁVAL

SZŐRTELENÍTÉS CUKORPASZTÁVAL

Cukorpaszta
A szőrtelenítő cukorpaszta 100%-osan természetes anyagokat tartalmaz, ezért nem okoz allergiás reakciókat a gyantával szemben. Lényege, hogy a paszta körülöleli a szőrszálat, leszivárog a szőrtüsző felső nyílásáig, elérve ezzel az eltávolítás teljességét.

A szőr növekedésének irányában történik a művelet, így nem marad betört szőrszál a tüszőben. Bárhol, akár érzékeny, intim területeken is alkalmazható. A pasztával való szőrtelenítéshez már 3mm-es hosszúságú szőr is elegendő! Hatása 3-4 hét.

A szőrtelenítő cukorpaszta tökéletesen higiénikus, a cukor maga egy természetes tartósítószer, nem engedi a pasztában semmilyen baktérium megtelepedését, minőségét korlátlan ideig megőrzi.

VILLANÓFÉNYES SZŐRTELENÍTÉS

Ipl.jpg

A villanófényt a szőrszál vezeti le a szőrtüszőbe, ezáltal elpusztítja a szőrszál sejtjeit. A kívánt eredmény eléréséhez több alkalomra is szükség van testfelületenként. Viszont már az első kezelés is óriási eredményt produkál, ugyanis a szőrszálak, ha maradnak is, lényegesen vékonyabbak, puhábbak lesznek, foltokban vissza sem nőnek.

A bőrfelület sokkal selymesebb lesz. Lényeges a bőr előkészítése a kezelésre! Napozást, szoláriumot legalább három hétig kerülni kell! Borotvált, borostás testfelület szükséges hozzá! Nem túl hosszú, maximum 0,5 mm-es szőr a legideálisabb. Fontos, hogy a bőr világos, a szőrszál sötét színű legyen!

SMINKTETOVÁLÁS

sminktetovalas.jpgÉrzéstelenítéssel, steril körülmények között készítjük el a tartós sminket. A Vendég bőrtónusának és ízlésének megfelelő szín kiválasztását, az arc formájához tökéletesen igazodó ívek és vonalak szakszerű elkészítését vállaljuk.

Szemhéjkontúr és szempillasűrítés
A saját természetes adottságok kiemelhetőek, a tekintet nagyobbítható. Leginkább fekete színt alkalmazunk, de igény szerint bármilyen szín választható!

Szájkontúr és satírozás
Az ajkak teltebbé tehetőek, határozottabb ajakkontúr készíthető, az egyenetlen vagy keskeny száj korrigálható. A száj természetes színeinek árnyalatait használjuk, de igény szerint erősebb színeket is alkalmazunk a rúzsozott hatás eléréséhez.

Szemöldöktetoválás
A hiányos szemöldök kitölthető, a szemöldök vastagabbá tehető. Egyedi szemöldökvonallal fiatalosabb megjelenés varázsolható! Természetes színeket használunk, a haj és a bőr tónusához a legmegfelelőbb színt választjuk ki.

SMINKELÉS, SMINKTANÁCSADÁS

A sminkelés professzionális termékekkel történik!

Vállaljuk nappali-, alkalmi-, menyasszonyi sminkek elkészítését, valamint gyermek arcfestést, csillámos tetoválások készítését.

A sminktanácsadás keretében célunk, hogy minden nő megtalálja a hozzá legjobban illő szépítőszereket, hogy profi sminkmesterek műhelytitkaiba és fortélyaiba vezessük be őket, hogy a lehető legjobban kihasználhassák az adott termék kínálta lehetőségeket.

FÜLBELÖVÉS

fulbeloves_baba.jpegCsecsemőkortól vállaljuk steril, egyszer használatos fülbevalók behelyezését.

KAVITÁCIÓS ZSÍRBONTÁS

A kavitáció egy fizikai jelenség, melyet a szépségipar nemrég a saját javára fordított.
Speciális, 40kHz körüli ultrahanghullámok a zsírsejteket olyan módon hozzák rezgésbe, hogy a zsírsejtek fala megreped.
A gyors rezgés, mozgásba hozza a zsírsejteket ezáltal vákuum buborékok, ún. kavitációs buborékok keletkeznek a másodperc ezred része alatt, ami ugyanilyen gyorsasággal meg is szűnik.
A vákuum buborékok megrepesztik a sejtmembránt és kipréselődik belőle a zsír, a triglicerid, a glicerin és a zsírsavak. Ezek bekerülnek a nyirokkeringésbe, véráramba, majd a természetes kiválasztódás útján elhagyják a szervezetet (vizelet és széklet formájában). A kavitációs fogyasztás a helyi zsírfelhalmozódást tünteti el, ami leginkább hason, csípőn, combon, alkaron fordul elő.Egy teljesen új technológia a kozmetikai iparágban.Az eredmény rendkívül látványos és tartós. Alkalmazásával fájdalom és megerőltetés nélkül formálhatjuk alakunkat.Több esetben a zsírleszívást is helyettesítheti.Bármikor végezhető, évszaktól függetlenül.Nem befolyásolja a mindenapi életciklusát, hiszen a kezelés után azonnal folytathatja munkáját, mivel a kezelésnek nincs semmilyen utóhatása..

Kavitációs zsírbontás előnyei:
- Nem szükséges helyi érzéstelenítő és előzetes előkészítés.
- Nincs gyógyulási idő, a páciensek a kezelések után azonnal visszatérhetnek mindennapi életükhöz.
- Összesen 5-12 alkalom szükséges a látványos zsírbontáshoz..

Biztonságos és fájdalommentes a kavitáció.
A készülék által kibocsájtott kavitációs hullámok csak a zsírsejtekre hatnak, méretükből és összetételükből adódóan, mivel a zsírsejtek rugalmatlanok és könnyen szétesnek. A véredényeknek és a közeli nyirokereknek más az összetételük és a rugalmasságuk, ezért ezekre bizonyítottan semmilyen hatást nem gyakorolnak a készülék által kibocsátott kavitációs ultrahanghullámok.

FOGFEHÉRÍTÉS

fogfeherites.jpeg

FOGÉKSZER

fogekszer.jpgA Swarovski kristályból készült fogékszer fúrás nélkül, fájdalommentesen felragasztható a fog felszínére.
Felhelyezése nem jár semmiféle kellemetlenséggel, nem roncsolja a fogzománcot! Egyedi, kivételes mosolyt kölcsönöz viselőjének 15 perc alatt.

SZEMPILLA DAUER

szempilla_dauer.jpegHa kevés, vagy túlságosan egyenesek a szempillák, ezzel az eljárással gyönyörű, ívelt pillákat érhetünk el. Nem kenődik el, nem mosódik le és 4-6 hétig tartós marad.

A művelet 45 percet vesz igénybe, és feleslegessé válnak a mechanikai szempilla göndörítő eszközök is. Egy 3 cm hosszú, rugalmas, öntapadós hengert helyezünk a szempillák tövére, majd ráragasztjuk a megfelelő ívben a pillákat. Erre szempillazselé, majd fixáló gél kerül. Kollagénes áttörlés után gyengéden eltávolítjuk a csavarót.

A tekintet nyitottabb lesz, a szem mosolygós, optikailag nagyobb és csábosabb lesz.
Tartós szempillafestést dauer után egy héttel érdemes készíttetni.

UV MENTES BARNÍTÁS

Kifejezetten ajánlott napallergiásoknak, fényérzékenyítő gyógyszert szedőknek, kismamáknak, érzékeny-, fehér bőrűeknek, akinek túl sok anyajegye, szemölcse van, esetleg egy-egy lézeres kezelés érdekében nem szoláriumozhat. Továbbá akinek nincs ideje napozni, szoláriumozni, és különlegesen szép barna színt szeretne, ideális megoldás a Tanny Spray!

Kezelés előtt javasoljuk a zuhanyzást, a testápoló használatának mellőzését, valamint a laza, sötét öltözetet. A kezelés időtartama kb. 20 perc, hatása 7-10 nap. A szín folyamatosan kopik, de nem foltosodik. Aloe Vera kivonatot tartalmaz, ránctalanít, táplál.

VILLANÓFÉNYES ÉRKEZELÉS

Összehúzza az ereket, ezáltal megszűnnek a hajszálértágulatok, a rosacea enyhül.