SzalonjainkHűségprogramSzolgáltatásokÁrainkWomen's ClubKarrierOktatásRólunkFranchiseWebshopX

arcmasszír másolata-2.jpg

KOZMETIKA

Arctisztitas.jpg Hidroabrazio.jpg Csiszolas.jpg 

A kezelés célja a bőr megtisztítása a szennyeződésektől, a fölöslegesen felhalmozódott hámsejtektől, mitesszerektől, pattanásoktól. Fontos a bőr regenerálása, felfrissítése, táplálása. Mindig a bőr típusának megfelelő technikával peelingezünk, így tudjuk biztosítani a jobb bőrlégzést, valamint a hatóanyagok mélyre szívódását.

Professzionális natúrkozmetikumokat használunk, amelyek friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgozunk a bőrön.

Alapkezelés
Radírozás után gőzölés közben felpuhító masszázst végzünk, majd tisztítás, iontoforézis, vio, bőrvasaló következik, végül hatóanyagos masszázs zárja a kezelést.

Arctisztítás
Gőzölés alatt egy kellemes masszázs közben a bőr felpuhul. Körültekintően, steril eljárással tisztítjuk a bőrt, majd ózonnal történő fertőtlenítés (vio) után eltávolítjuk az elhalt szarulemezkéket. Vitaminokat, tápanyagokat juttatunk a bőrbe, hidratáljuk, regeneráljuk azt delejezővel, ultrahanggal, vagy iontoforézissel.

Bőrcsiszolás
Ez az eljárás heg, stria, pigmentfolt, ránc halványítására, eltüntetésére, megvastagodott-, aknés-, seborrheás-, pattanásos-, normál- és érzékeny bőr kezelésére szolgál. A bőr újjá születik, oxigénellátása, vérkeringése javul, elősegíti a sejtek regenerálódását. Nemcsak az arcon, a testen is megújítható a bőr.

A bőrcsiszolás egy mechanikai hámlasztás - más néven peeling. A hám legfelső, elhalt rétegének eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződésére serkentjük, illetve kényszerítjük a bőrt. Kiváló általános tónusjavító és bőrfrissítő hatású.

A bőrcsiszolás biztonságos, fájdalommentes és hatékony, akár már egy kezelés után látható eredménnyel! Fellépések, nyilvános megjelenés és jelentősebb események alkalmára is az egyik legjobb választás.

Nagyon jó eredményeket lehet vele elérni az alábbi problémák esetén:
- pigment hibák és öregségi foltok,
- tisztátalanságok és akné sebhelyek,
- mindenféle sebhely az arcon és a testen,
- fény és nap okozta károk,
- atrophie (sorvadás),
- hyperkeratosis (elszarusodás),
- érett, lassú anyagcserét folytató bőr,
- testkezelésekhez: stria, terhességi- illetve fogyási csíkok, cellulit.

Kétféle készülékkel dolgozunk: kristályos, illetve gyémántfejes géppel. Mindkét esetben a vákuum idézi elő a csiszolóhatást, amely a bőrtípusnak megfelelően szabályozható.

Delejmasszázs
Ez a talán kevésbé ismert kozmetikai eljárás kifejezetten kellemes, és csodálatosan nyugtatja az idegrendszert. A felgyülemlett méreganyagoktól szabadítja meg a bőrt. Akár már egy 10 perces kezelés után is teljesen kipihentnek érezheti magát a Vendég. A gép keltette finoman doromboló, ütögető rezgés szépíti a bőrt.

Ultrahang+bőrfeszesítés
Az ultrahang a nagy molekulájú hatóanyagokat szétporlasztja, majd több milliméter mélységbe juttatja őket. Segítségével főleg zsíros, olajos komponensekkel tápláljuk a bőrt. A bőrfeszesítés a bőrben eredő és tapadó apró izmokat stimulálja, látványos mozgásokat produkálva a kezelés folyamán. Kiváló lifting hatással bír.

Iontoforézis
Bizsergő érzés kíséretében 10 perc alatt a bőr feltöltődik vitaminokkal, tápanyagokkal, megfelelő lesz a hidratáltsága. Elektromos áram segítségével, fájdalommentesen a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk be a hatóanyagokat. Élénkíti a nyirokáramlást és az anyagcserét.

Bőrvasaló
A kezelés a meleg hatására, valamint a speciális hatóanyagok alkalmazásával egy rendkívül kellemes, ugyanakkor hatékony módszer a bőr feszesítésére, hatóanyag bevitelre.

Fülbelövés

fulbeloves_baba.jpegSokan viselnek fülbevalót manapság. A helyesen végzett fülbelövés tökéletesen veszélytelen beavatkozás. A fülbelövés bármelyik életkorban elvégezhető. A fülbelövés lépései: Első lépésként a kozmetikus fertőtlenít a fülcimpa teljes bőrfelületét. Majd egy rövid konzultáció után megjelöli a fülbevaló helyét. Ezután a készülék pillanatok alatt átlövi a fülcimpát automatikusan elhelyezve benne a kiválasztott fülbevalót. A fülbevalók egy zárt, steril kapszulába vannak csomagolva, ami biztosítja a higiénikus fülbelövés lehetőségét. Az utókezelésről felvilágosítást ad a szakember, melyet a gyógyulás érdekében követni kell.

Fogékszer

fogekszer.jpgA fogékszer egy kicsi, csiszolt üveg kristály, amelyet a fog felszínére, általában a felső kismetszőre ragasztunk egy speciális eljárással. Színük és méretük változatos. A fogékszer a felhelyezési technológiának köszönhetően nem károsítja a fogzománcot, és bármikor eltávolítható A fogékszer felhelyezése mindössze 10-15 percet vesz igénybe.

Szempilla Dauer

szempilla_dauer.jpegHa kevés, vagy túlságosan egyenesek a szempillák, ezzel az eljárással gyönyörű, ívelt pillákat érhetünk el. Nem kenődik el, nem mosódik le és 4-6 hétig tartós marad.

A művelet 45 percet vesz igénybe, és feleslegessé válnak a mechanikai szempilla göndörítő eszközök is. Egy 3 cm hosszú, rugalmas, öntapadós hengert helyezünk a szempillák tövére, majd ráragasztjuk a megfelelő ívben a pillákat. Erre szempillazselé, majd fixáló gél kerül. Kollagénes áttörlés után gyengéden eltávolítjuk a csavarót.

A tekintet nyitottabb lesz, a szem mosolygós, optikailag nagyobb és csábosabb lesz.
Tartós szempillafestést dauer után egy héttel érdemes készíttetni.

Testfújás

Az UV mentes barnulás egy kémiai folyamat eredménye, mely során egy speciális cukornádszármazék lép reakcióba a bőrben lévő aminosavakkal és ezáltal alakul ki a gyönyörű bőrszín. A folyamat előnye, hogy a barna bőr elérése teljesen biztonságos, így bárki (kismama és gyermek is) igénybe veheti. A DHA bőrfelülete jutását követően azonnal látható, de a barnulási folyamat további 6 órán keresztül tart. 1 alkalom 5 - 6 szoláriumozásnak felel meg. Az elért szín teljes mértékben vízálló és általában 7 - 10 napig tart a bőr hidratáltságától függően. A bőr kb. 5 nap után elkezd fakulni az elhalt hámsejtek leválásával.

Nézd meg bérletajánlatainkat!