SzalonjainkHűségprogramSzolgáltatásokÁrainkWomen's ClubKarrierOktatásRólunkFranchiseWebshopX

Smink

A smink az önkifejezés és kreativitás eszköze. Mindig próbáld ki és alkalmazkodj a saját stílusodhoz, és kísérletezz azokkal a termékekkel és árnyalatokkal, amelyek hozzájárulnak a legjobban az egyéni megjelenésedhez.

Nappali smink

A nappali smink általában könnyedebb és természetesebb, hogy alkalmazkodjon a napfényes környezethez. Nappali sminkünk tartalmazza az alábbi lépéseket:

1. Tisztítás és hidratálás

2. Könnyű alapozás és korrektorozás

3. Púder

4. Természetes szemsmink

5. Szájfény vagy könnyű rúzs ami illik az öltözékhez

6. Szemöldök kiemelése szemöldökceruza vagy púder használatával

7. Pirosító használatával adunk egészséges megjelenést az arcbőrödnek

8. Fixáljuk a sminket

A nappali smink célja a természetes megjelenés, így érdemes kerülni a túlzott mennyiségű sminket és az extrém színeket erős tónusokat.

Alkalmi smink

Az alkalmi smink célja az, hogy kiemelje megjelenésedet különleges események, találkozók vagy ünnepségek alkalmából. Néhány alapvető lépés, hogyan készül nálunk az alkalmi smink:

1. Tisztítás és hidratálás amivel előkészítjük a bőrt

2. Alapozás és korrektorozás a bőrhibák elrejtése és a hosszantartó smink érdekében 

3. Szemsmink: Alkalmi smink esetén szívesen használunk élénk és gazdag színeket. Szemhéjpúderrel, szempillaspirállal és akár szemhéjtussal emeljük ki a szemet a kérésednek megfelelően. Smokey eyes(füstös szemek) vagy egyedi szemsminktechnikák is kiváló választás lehetnek alkalmakra. Gyakran használunk csillámozott porokat vagy selyemporokat akívánt hatás elérése érdekében.

4. Szájfény vagy rúzs: Az alkalmi smink ideális alkalom a merészebb ajakárnyalatok kipróbálására, lehet akár sötétebb vagy vörösesebb árnyalat is mint egy nappali sminknél.

5. Pirosító, bronzosító, highlighter

6. Szemöldök kiemelése

7. Fixáló spray használata hogy sminkünk tartson akár egész este 

Menyasszonyi smink

A menyasszonyi smink különleges alkalomra készül, és a hangsúly általában a természetes, friss és romantikus megjelenésen van. A menyasszonyi smink mindig személyes preferenciáktól és az esemény jellegétől függ. Legfontosabb, hogy olyan sminket válassz, amely összhangban van a személyes stílusoddal, és amely kiemeli a természetes szépségedet ezen különleges nap alkalmából.

Ha teheted, próbáld ki a sminket előre, hogy biztos legyél benne, milyen eredményre számíthatsz a nagy nap előtt. A szolgáltatásaink között megtalálod a próbasminket, hogy előre leteszteld milyen tipusú sminket szeretnél az esküvődön viselni. 

Menyasszonyi sminkedet és frizurádat nem csak szalonjainkban, hanem már az esküvőd helyszínén is el tudjuk készíteni. Szívesen vállaljuk nem csak a Te sminked, hanem akár az egész násznép sminkés frizura elkészítését az esküvőd heyszínén is rendkívül kedvező áron. Bővebb információt itt találsz erről a szolgáltatásunkról!

Sminktanácsadás

A sminktanácsadás keretében célunk, hogy minden nő megtalálja a hozzá legjobban illő szépítőszereket, hogy profi sminkmesterek műhelytitkaiba és fortélyaiba vezessük be őket, hogy a lehető legjobban kihasználhassák az adott termék kínálta lehetőségeket.