SzalonjainkHűségprogramSzolgáltatásokÁrainkWomen's ClubKarrierOktatásRólunkFranchiseWebshopX

arcmasszír másolata-2.jpg

KOZMETIKA

Ez most Rólad szól, felkészültél? Minden amit a bőrödről tudnod kell! 

 Szemöldök laminálás

Legújabb szemöldök formázási eljárásról beszélünk, aminek a segítségével szinte észrevétlenül mégis hatásosan változtatjuk arcunk összképét.

Az eredmény: dúsabb, rendezettebb, és tartósabb szemöldökök, akár 2 hónapon keresztül.

A szemöldök laminálás segítségével a szemöldök kifejezőbb lesz. Sőt, a hiányzó szemöldök okozta hibákat is eltüntethetjük.

ELŐTTE.jpg

Sok nő és férfi vágya a vastagabb szemöldök, mi azért figyelünk a határaidra. Úgy, hogy mérlegeljük, hogy az adott vendég karaktere, stílusa és arcformája mit tesz lehetővé.

Körülbelül 40 percig tart a kezelés, ami egy 3 lépéses folyamatból áll.

A módszer lényege, hogy egy speciális anyagot felviszünk a szemöldökre, amivel könnyen formázhatóvá válik, majd miután a helyükre kerülnek a szálak, lefixálják őket.

Gyere és próbáld ki nálunk és mi csodát művelünk a szemöldököddel!

Arckezelések

Arctisztitas.jpg Hidroabrazio.jpg Csiszolas.jpg 

A kezelés célja a bőr megtisztítása a szennyeződésektől, a fölöslegesen felhalmozódott hámsejtektől, mitesszerektől, pattanásoktól. Fontos a bőr regenerálása, felfrissítése, táplálása. Mindig a bőr típusának megfelelő technikával peelingezünk, így tudjuk biztosítani a jobb bőrlégzést, valamint a hatóanyagok mélyre szívódását.

Professzionális natúrkozmetikumokat használunk, amelyek friss gyógynövényekből, gyümölcsökből, zöldségekből és gyógyvízből készülnek, így nem kivonatokkal, hanem élő hatóanyagokkal dolgozunk a bőrön.

Alapkezelés
Radírozás után gőzölés közben felpuhító masszázst végzünk, majd tisztítás, iontoforézis, vio, bőrvasaló következik, végül hatóanyagos masszázs zárja a kezelést.

Arctisztítás
Gőzölés alatt egy kellemes masszázs közben a bőr felpuhul. Körültekintően, steril eljárással tisztítjuk a bőrt, majd ózonnal történő fertőtlenítés (vio) után eltávolítjuk az elhalt szarulemezkéket. Vitaminokat, tápanyagokat juttatunk a bőrbe, hidratáljuk, regeneráljuk azt delejezővel, ultrahanggal, vagy iontoforézissel.

Bőrcsiszolás
Ez az eljárás heg, stria, pigmentfolt, ránc halványítására, eltüntetésére, megvastagodott-, aknés-, seborrheás-, pattanásos-, normál- és érzékeny bőr kezelésére szolgál. A bőr újjá születik, oxigénellátása, vérkeringése javul, elősegíti a sejtek regenerálódását. Nemcsak az arcon, a testen is megújítható a bőr.

A bőrcsiszolás egy mechanikai hámlasztás - más néven peeling. A hám legfelső, elhalt rétegének eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződésére serkentjük, illetve kényszerítjük a bőrt. Kiváló általános tónusjavító és bőrfrissítő hatású.

A bőrcsiszolás biztonságos, fájdalommentes és hatékony, akár már egy kezelés után látható eredménnyel! Fellépések, nyilvános megjelenés és jelentősebb események alkalmára is az egyik legjobb választás.

Nagyon jó eredményeket lehet vele elérni az alábbi problémák esetén:
- pigment hibák és öregségi foltok,
- tisztátalanságok és akné sebhelyek,
- mindenféle sebhely az arcon és a testen,
- fény és nap okozta károk,
- atrophie (sorvadás),
- hyperkeratosis (elszarusodás),
- érett, lassú anyagcserét folytató bőr,
- testkezelésekhez: stria, terhességi- illetve fogyási csíkok, cellulit.

Kétféle készülékkel dolgozunk: kristályos, illetve gyémántfejes géppel. Mindkét esetben a vákuum idézi elő a csiszolóhatást, amely a bőrtípusnak megfelelően szabályozható.

Delejmasszázs
Ez a talán kevésbé ismert kozmetikai eljárás kifejezetten kellemes, és csodálatosan nyugtatja az idegrendszert. A felgyülemlett méreganyagoktól szabadítja meg a bőrt. Akár már egy 10 perces kezelés után is teljesen kipihentnek érezheti magát a Vendég. A gép keltette finoman doromboló, ütögető rezgés szépíti a bőrt.

Ultrahang+bőrfeszesítés
Az ultrahang a nagy molekulájú hatóanyagokat szétporlasztja, majd több milliméter mélységbe juttatja őket. Segítségével főleg zsíros, olajos komponensekkel tápláljuk a bőrt. A bőrfeszesítés a bőrben eredő és tapadó apró izmokat stimulálja, látványos mozgásokat produkálva a kezelés folyamán. Kiváló lifting hatással bír.

Iontoforézis
Bizsergő érzés kíséretében 10 perc alatt a bőr feltöltődik vitaminokkal, tápanyagokkal, megfelelő lesz a hidratáltsága. Elektromos áram segítségével, fájdalommentesen a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk be a hatóanyagokat. Élénkíti a nyirokáramlást és az anyagcserét.

Bőrvasaló
A kezelés a meleg hatására, valamint a speciális hatóanyagok alkalmazásával egy rendkívül kellemes, ugyanakkor hatékony módszer a bőr feszesítésére, hatóanyag bevitelre.

ANTI-AGEING kezelések

DERMAROLLER

dermaroller.jpgA dermaroller kezelés az esztétikai bőrgyógyászatban alkalmazott legújabb bőrfiatalító eljárások egyike. A kezelés alapja az, hogy a bőrfelszínen négyzetcentiméterenként 250 egészen apró tűszúrást ejtünk egy rendkívül finom, éles hegyű tüskékkel borított hengerrel. A bőrt érő finom kis sebzések hatására olyan biológiai aktivátorok kezdenek termelődni, melyek beindítják a bőr saját regeneráló mechanizmusát. Ennek a lassú, természetes folyamatnak a során a kollagén rostok termelődése 300-400%-kal fokozódik, ami az apró ráncok látványos csökkenését, a tág pórusú bőrfelszín elsimulását, az apróbb bőrhibák eltűnését és a bőr fiatalosabb megjelenését eredményezi. A bőr tónusosabbá, feszesebbé válik. Ezt nevezzük kollagén indukciós kezelésnek. A dermaroller kezelés előnye a többi esztétikai kezeléshez képest a minimális felépülési idő.

ELEKTROPORÁCIÓ (TŰ NÉLKÜLI MEZOTERÁPIA)

Az arc, nyak és dekoltázs bőrének szép megjelenését, hosszan tartó fiatalságát és kiváló minőségét laboratóriumi tisztaságú intenzív hatóanyagok bejuttatásával segítjük elő. Legyen szó bőrfiatalításról, akne kezelésről, pigmentált elváltozásokról vagy akár bőr egyenetlenségről - kombinált mezoterápiás kezeléseink látványos sikert garantálnak.A tű nélküli mezoterápiás eljárásunk során a kezelőfej segítségével juttatjuk be bőröd legmélyebb zónáiba is sejtszinten a különböző molekulaszerkezetű hatóanyagainkat. A kezelés abszolút fájdalommentes. Lényege, hogy a bőrsejtek falán speciális elektronikus hullámok hatására úgynevezett sejtmembrán - mikrocsatornák nyílnak meg, melyek elősegítik a vízben oldott és egyéb nélkülözhetetlen tápanyagok aktív bejutását a sejtekbe.Az általunk használt orvosi tisztaságú hatóanyagok, minőségi termék, melyet a mikro- tűs mezoterápia esetén is szívesen alkalmaz szakemberünk.

RÁDIÓFREKVENCIÁS BŐRFESZESÍTÉS

Nagyon jó ránctalanító, feszesítő hatású. Az eredmény szinte azonnal látható! Hatása felér egy injekciós arcfeltöltéssel, csak egészségesebb és természetesebb. Bőrgyógyászok állítása szerint ez az eljárás új fejezetet nyitott a kozmetikai bőrfiatalítás területén. Főleg a negyven év feletti korosztálynál igen látványos!Eredmény: kisimítja a ráncokat és a mimika vonalakat, megszünteti a petyhüdtségét, javítja a bőr állagát, feszesebbé és rugalmasabbá teszi, így visszaadja az arc eredeti formáját. Hatásmechanizmusa azon alapszik, hogy aktiválja a kollagén termelődését és az elasztikus rostok összehúzódásával, illetve eredeti állapotukba való visszarendeződéssel liftinghatást érünk el.

MEZOTERÁPIÁS ARCFIATALÍTÁS (VIP)

Mezoterápia.jpg

Mezoterápia során mikroinjekciókkal célzottan a bőrnek abba a rétegébe juttatjuk a hatóanyagot, ahol a hatását ki kell fejtenie. Ez a technika a biztosíték arra, hogy a beadott anyag a megfelelő helyre és a megfelelő koncentrációban jusson el. A hatást fokozza, hogy a kezelés során ejtett apró szúrások olyan ingert jelentenek a bőr számára, mely fokozza a kötőszöveti rostok termelődését, azaz bőrfeszesítő hatású.Az injekciókkal bejuttathatunk volumennövelő anyagot, például hialuronsavat. Arcon, nyakon, dekoltázsban vagy a kezeken  végzett mezoterápia az öregedés kezdeti jeleinek enyhítését segíti, fokozza a bőr feszességét, enyhíti a felületes ráncokat, illetve javítja a bőr hidratáltságát és regenerációs képességét.

MEZOROLLER

 Ma már nem lehetetlen évekig megőrizni a bőr fiatalságát. A tűs henger egyre népszerűbb szépészeti eszköz, hiszen hatása felülmúlja a legtöbb, kozmetikában alkalmazható eljárás eredményét, ugyanakkor veszélytelen eljárás.A kezelést 192 darab egészen vékony tűvel ellátott hengerrel végezzük.A henger plasztikai sebész találmánya. A kezelés során a mezo-roller apró sebek ezreit ejti a bőrön. Minden egyes kis seb a test természetes öngyógyító képességét aktiválja, a növekedési faktorok termelődését serkenti, aminek következtében a kezelt felületen új kollagén és elasztin rostok termelődnek.

PHOTOREJUVENÁCIÓ (BŐRFIATALÍTÁS)
photorejuvenació.jpg A felvillanó nagy energiasűrűségű fényimpulzusok a hőhatás miatt a kollagén rostokban mikrosérüléseket okoznak, melyet a szervezet képes önmagától kijavítani, így természetes módon megindul az irha réteg kollagéntermelése. Egyrészt a már meglévő kollagén rostok megújulnak, másrészt az irha réteg fibroblast sejtjei újabb kollagén struktúrákat hoznak létre. Bőrünk középső rétege vastagabb lesz, több nedvességet tud megkötni, így feszesebbé, ellenállóbbá, egészségesebbé válik. A finom ráncok száma és mennyisége csökken, az arc bőre tónusosabb, és feszesebb lesz.fokozódik a kollagén termelés. A kezelés hatására a bőr irharétege hidratált lesz, a bőr tónusa egységessé válik, a pigmentfoltok eltűnnek, a hajszálerek felszívódnak, az aknés gyulladások csökkennek,a hegek mélysége csökken, megújul a bőr.

Szemöldök - Szempilla

Szemöldök festés: a tartós szemöldök festés segítségével az arcformához tökéletesen illő szemöldököt alakítunk ki és korrigáljuk a szemöldök színének, ívének hiányosságait.   A természetes hatásútól a karakteresebb szemöldök színig széles a paletta, a megfelelő szín kiválasztása mindig a vendég igényeihez igazodva történik. 

Szempilla festés: fájdalommentes és tartós művelet , melynek eredménye a hangsúlyos és gyönyörű szempilla, amely önmagában is öltözteti arcot. A tartós szempilla festés kiemeli a szemet, divatos, praktikus, mert nem kell mindennap spirállal festeni! A szempilla festés sokkal kontúrosabbá teszi a szemet, ugyanakkor egyáltalán nem károsít és a pilláknak sem árt!  

Műszempilla építés

Az épített műszempillák:

Mit érdemes tudni az első alkalom előtt? Hány éves kortól lehet igénybe venni ezt a szolgáltatást?

 • Fontos, hogy a szempilla építése előtt NE legyen az arcon smink (szempilla spirál, szemhéjpúder, alapozó) ! Ha esetleg mégis sminkben érkeznél, azt a szakembernek KÖTELESSÉGE szakszerűen eltávolítani! Azonban a smink eltávolítása során a szempilla szaru rétege felázhat, ami negatívan befolyásolhatja az eljárás sikerességét! (Ez töltésre is vonatkozik!)
 • Szemünk legyen egészséges állapotban! Ne legyen gyulladt és idegen “lakócskák” se tartózkodjanak rajta!
 • A hajmosást érdemes a pilla építés előtt megejteni, mivel az eljárás után 24-48 óráig nem érheti víz, a gőztől is érdemes óvni! (Ez a ragasztó kötési ideje miatt fontos)
 • Ez az eljárás igen hosszú akár több órát is igénybe vehet* (szakember és szempilla típustól függő)

Ezt az eljárást már egészen 16 éves kortól is el lehet kezdeni, természetesen, ha a szülők is beleegyeznek! Ebben a korban már a pillák elég erősek ahhoz, hogy megtartsák a rájuk nehezedő terhet

Mire ügyeljünk szemünk egészsége érdekékében? Hogyan tehetjük tartóssá a pilláinkat?

 • A fent is említett 24-48 órás szemkörnyéki víz/gőz- és a szempillaspirál/szemhéjpúder használatának -kerülése ajánlott
 • 48 óra elteltével használj erre a célra kifejlesztett szempilla sampont és öblítsd le vízzel! Ez a személyes HIGIÉNIA érdekében fontos és más termékekkel ellentétben ez NEM oldja a szempilla ragasztót! (naponta ajánlott)
 • Használj szempilla fésűt, hogy a szálak ne kuszálódjanak össze és a saját szempillánk természetes kihullását követően el tudjuk azt távolítani! (naponta ajánlott)
 • Kerüljük a zsíros/olajos szem környékápolók és arclemosók használatát!
 • Ne dörzsöljük a szemünket vagy tépkedjük pilláinkat!

Hogyan válhatunk meg az épített műszempilláinktól véglegesen?

 • Ezt a műveletet is csak szakember végezheti el!
 • Egyszerűen a szempilla ragasztó leoldó folyadékávál távolítják el anélkül, hogy a saját szempilla állományunkban kárt tennének!
 • Szigorúan fekvő pozícióban erősen csukott szemmel végzik ezt a műveletet, ez 15-20 percig tart. Ez után vízzel öblítik a vendég szemét.
 • Töltés esetén NEM használnak oldószert!

Kinek ajánljuk?

 • Azoknak akik szeretnének dúsabb és ívesebb pillákat
 • Akik időt szeretnének spórolni a reggeli szem sminkkel
 • Akik szeretnék kiemelni a pillantásukat

a, 3D műszempilla
Ezzel a módszerrel hosszantartó hatást érhetünk el, különböző hosszúságú,vastagságú és ívű pillák közül választhatunk.A számjegy a pilla megjelölésénél mindig azt jelzi, hogy egy saját szempillára hány műpilla kerül felhelyezésre.(1D,2D,3D stb....)Ahogy nő a D-k száma, azzal együtt növekszik a saját pilláinkra ragasztott műszempilla száma is.Ezekből a szuper vékony, extrán könnyített szálakból már akár több szál is felhelyezhető egy darab saját pillára. Kényelmes észrevehetetlen a hordásuk,viszont annál látványosabb. A pillák vízálló ragasztóval kerülnek felhelyezésre,így bátran viselheted strandolás,nyaralás közben is.Olajos sminklemosó használata tilos,mert az oldja a ragasztót.Az első szett építése 1,5-2 órát vesz igénybe, a töltés ettől kevesebb idő.Vigyázat! Hamar a rabjává válsz a szempilla viselésének:)
b, Tincses műszempilla
A tincses szempilla egyik legnagyobb előnye, hogy hamarabb elkészíthető mint a 3D szálas szempilla.Felrakása és eltávolítása gyors és egyszerű,nem kell feküdni hozzá, ülve is elkészíthető, kb. 30 perc. Leginkább alkalmakra vagy sminkek kiemelésére ajánlott, de sokan viselik a hétköznapokon is.Ahogy a neve is mutatja a szakember előre összeragasztott tincseket (8-10műszál egyben) helyez fel a szempillákra. Viselése észrevehetetlen, tartóssága 1-2 hét.

Jó tanácsok szempillaépítéshez a hosszan tartó hatás érdekében: 

 • Ne használj szempillaspirált 24 órával az építés előtt.
 • Ne legyen friss szemhéj tetoválás.
 • Ne menj aznap uszodába.
 • Kontaktlencsét ki kell venni a felrakás ideje alatt.
Szőrtelenítés Gyantával

A gyantázás egy olyan tartós szőrtelenítő eljárás, amely akár hetekre is megszabadít a nem kívánt szőrszálaktól, és a borotvával ellentétben nem erősíti meg azokat. Ideális megoldást jelenthet azok számára, akik a gyors és tartós megoldásokat részesítik előnyben, és fontos számukra, hogy megjelenésük mindig ápolt legyen. A nők és férfiak életében is ma már a mindennapi szépségápoláshoz tartozik a szőrtelenítés is, és más eljárásokhoz hasonlóan a gyantával is lehetőség van minden terület kezelésére – legyen szó a lábról, a karról vagy hátról. A test olyan érzékeny részein, mint az arc, hónalj vagy az intim területek a szalonjainkban kizárólag cukorpasztával végezzük a szőrtelenítést, amely a lehető legkisebb irritációval és fájdalommal járó kezelés.

Szőrtelenítés Cukorpasztával

 Az új szőrtelenítési módszer egy cukorból készült pasztán alapszik. A módszer 3–6 hétre sima bőrt ígér, ráadásul teljesen fájdalommentesen. Nem csoda, hogy a cukorgyantának olyan sok női, sőt férfi rajongója is van. Tapasztalatok szerint a cukorgyantázás a legjobban 1,5–4 milliméteres szőrhosszúságnál működik. A hosszabb szőrt rövidre kell vágni, a rövidebbnél pedig várni kell egy kicsit. Az édes cukorpaszta különösen alaposan eltávolítja a szőrt. Mivel szorosan körülfogja a szőrtüszőket, és a szőr növekedésével megegyező irányban kell eltávolítani, kevésbé viseli meg a bőrt és nem olyan fájdalmas. Ugyanakkor a cukorpasztát minden bőrtípus jól tolerálja. Nem csoda, hiszen csupa természetes összetevőből áll. A kényesebb területeken is kiválóan alkalmazható.

IPL - Tartós szőrtelenítés

Ipl.jpg

A villanófényt a szőrszál vezeti le a szőrtüszőbe, ezáltal elpusztítja a szőrszál sejtjeit. A kívánt eredmény eléréséhez több alkalomra is szükség van testfelületenként. Viszont már az első kezelés is óriási eredményt produkál, ugyanis a szőrszálak, ha maradnak is, lényegesen vékonyabbak, puhábbak lesznek, foltokban vissza sem nőnek.

A bőrfelület sokkal selymesebb lesz. Lényeges a bőr előkészítése a kezelésre! Napozást, szoláriumot legalább három hétig kerülni kell! Borotvált, borostás testfelület szükséges hozzá! Nem túl hosszú, maximum 0,5 mm-es szőr a legideálisabb. Fontos, hogy a bőr világos, a szőrszál sötét színű legyen!

Sminktetoválás

sminktetovalas.jpg Ismerős a helyzet, mikor minden reggel ceruzával, vagy porral próbálod meghúzni szemöldököd ideális ívét, de sosem sikerül egyformára? A szemöldök szőr hiányosságainak helyi pótlása sem jó, mert elüt a szín, vagy ha meg is van a megfelelő árnyalat, egy eső, izzadás, sport, vagy szauna után barna pacaként folyik alá a sminked. A szemceruza balesetek esetében a le és felkenődés is játszik, és vajon ki akarna alul-felül karikás szemekkel létezni? A rúzsbalesetek lehetősége is végtelen, gondolj csak az összekent fogakra. Tehát ha Te is unod a mindennapos rajzolgatást, akkor könnyítsd meg az életed egy tartós sminktetoválással. Sajnos sokaknak még mindig a fekete, szürke, eldeformált formájú szemöldök tetoválások jutnak eszükbe. Az igazság az, hogy ma már a sminktetoválásban is a természetesség a divat, bármely professzionálisan elkészített technikát is választod. Tartóssága 2-3 év, mivel fokozatosan kopik a bőrből a pigment, ilyenkor frissíteni kell a színt.

Smink, Sminktanácsadás

A smink összefoglaló neve azon kozmetikai technikáknak, amelyek színezéssel, lemosható festékekkel érik el a bőr – leginkább az arc - szépítését, a bőrhibák elfedését, az arc előnyös tulajdonságainak kiemelését. Lehet egyszerűbb natúr nappali vagy erősebb alkalmi.

A sminktanácsadás keretében célunk, hogy minden nő megtalálja a hozzá legjobban illő szépítőszereket, hogy profi sminkmesterek műhelytitkaiba és fortélyaiba vezessük be őket, hogy a lehető legjobban kihasználhassák az adott termék kínálta lehetőségeket.

Fülbelövés

fulbeloves_baba.jpegSokan viselnek fülbevalót manapság. A helyesen végzett fülbelövés tökéletesen veszélytelen beavatkozás. A fülbelövés bármelyik életkorban elvégezhető. A fülbelövés lépései: Első lépésként a kozmetikus fertőtlenít a fülcimpa teljes bőrfelületét. Majd egy rövid konzultáció után megjelöli a fülbevaló helyét. Ezután a készülék pillanatok alatt átlövi a fülcimpát automatikusan elhelyezve benne a kiválasztott fülbevalót. A fülbevalók egy zárt, steril kapszulába vannak csomagolva, ami biztosítja a higiénikus fülbelövés lehetőségét. Az utókezelésről felvilágosítást ad a szakember, melyet a gyógyulás érdekében követni kell.

Fogfehérítés

fogfeherites.jpegAz ápolt külső, egy szép mosoly, mind hozzátartoznak ahhoz, hogy Ön milyen benyomást tesz a külvilágra, barátaira, kollégáira. Talán nem is gondolná, milyen sokat számít a kommunikációban a fogazat szépsége. Ha nem szépek a fogaink, nem szívesen mosolygunk. Az elszíneződött, ápolatlan fogak csökkentik az önbizalmat, kihatással vannak mindennapi viselkedésünkre. Az elszíneződött fogakat ma már egyszerűen lehet fehéríteni, így nem kell beletörődnie abba, ha fogai besötétedtek. A fogfehérítés hatásosságának mértéke egyénenként változik, de két-három árnyalatnyi fehérítés az eredeti fogszínhez képest szinte mindig elérhető már 1 kezeléstől is. A kezelés tartama 45 percet vesz igénybe.

Fogékszer

fogekszer.jpgA fogékszer egy kicsi, csiszolt üveg kristály, amelyet a fog felszínére, általában a felső kismetszőre ragasztunk egy speciális eljárással. Színük és méretük változatos. A fogékszer a felhelyezési technológiának köszönhetően nem károsítja a fogzománcot, és bármikor eltávolítható A fogékszer felhelyezése mindössze 10-15 percet vesz igénybe.

Szempilla Dauer

szempilla_dauer.jpegHa kevés, vagy túlságosan egyenesek a szempillák, ezzel az eljárással gyönyörű, ívelt pillákat érhetünk el. Nem kenődik el, nem mosódik le és 4-6 hétig tartós marad.

A művelet 45 percet vesz igénybe, és feleslegessé válnak a mechanikai szempilla göndörítő eszközök is. Egy 3 cm hosszú, rugalmas, öntapadós hengert helyezünk a szempillák tövére, majd ráragasztjuk a megfelelő ívben a pillákat. Erre szempillazselé, majd fixáló gél kerül. Kollagénes áttörlés után gyengéden eltávolítjuk a csavarót.

A tekintet nyitottabb lesz, a szem mosolygós, optikailag nagyobb és csábosabb lesz.
Tartós szempillafestést dauer után egy héttel érdemes készíttetni.

Testfújás

Az UV mentes barnulás egy kémiai folyamat eredménye, mely során egy speciális cukornádszármazék lép reakcióba a bőrben lévő aminosavakkal és ezáltal alakul ki a gyönyörű bőrszín. A folyamat előnye, hogy a barna bőr elérése teljesen biztonságos, így bárki (kismama és gyermek is) igénybe veheti. A DHA bőrfelülete jutását követően azonnal látható, de a barnulási folyamat további 6 órán keresztül tart. 1 alkalom 5 - 6 szoláriumozásnak felel meg. Az elért szín teljes mértékben vízálló és általában 7 - 10 napig tart a bőr hidratáltságától függően. A bőr kb. 5 nap után elkezd fakulni az elhalt hámsejtek leválásával.

Érkezelés lézerrel

Összehúzza az ereket, ezáltal megszűnnek a hajszálértágulatok, a rosacea enyhül.

Nézd meg bérletajánlatainkat!