SzalonjainkHűségprogramSzolgáltatásokÁrainkWomen's ClubKarrierOktatásRólunkFranchiseWebshopX

Szempilla - Szemöldök festés és formázás

Szemöldök festés: 

A tartós szemöldök festés segítségével az arcformához tökéletesen illő szemöldököt alakítunk ki és korrigáljuk a szemöldök színének, ívének hiányosságait.   A természetes hatásútól a karakteresebb szemöldök színig széles a paletta, a megfelelő szín kiválasztása mindig a vendég igényeihez igazodva történik. 

Szempilla festés: 

A szempilla festés fájdalommentes és tartós művelet , melynek eredménye a hangsúlyos és gyönyörű szempilla, amely önmagában is öltözteti arcot. A tartós szempilla festés kiemeli a szemet, divatos, praktikus, mert nem kell mindennap spirállal festeni! A szempilla festés sokkal kontúrosabbá teszi a szemet, ugyanakkor egyáltalán nem károsít és a pilláknak sem árt!  

Szemöldök és szempilla festés Intensive (tartós):

Az Intensive tartós szemöldökfestéssel egy új intenzívebb tartósabb hatást tudunk elérni a szemöldök és szempillafestés területén. Az Intensive termékek lanolin és napraforgó olaj tartalmú, gyengéd, bőrbarát termékek, amelyek elősegítik az akár 8 hétig tartó hatást is.

Szemöldök festés Hennával:

A szemöldök festése hennával természetes és népszerű módszer, amely hosszantartó eredményt nyújt. A henna egy növényi festék, amelyet tradicionálisan testfestésre használtak, de alkalmazható szemöldökfestésre is. 

A hennával történő szemöldökfestés számos előnnyel járhat:

1. Természetes hatás: A henna természetes anyag, amely szép, természetes színt ad a szemöldököknek, így elkerülhető a túlzott vagy mesterséges megjelenés.

2. Hosszan tartó eredmény: A henna tartósabb színhatást biztosít a szemöldökökön, mint például a hagyományos szemöldökfestékek.

3. Ápoló hatás: A henna hidratáló tulajdonságokkal rendelkezik, így segíthet a szemöldökszőrök kondíciójának javításában és hidratálásában.

4. Hypoallergén: Mivel a henna természetes eredetű, kevésbé valószínű, hogy allergiás reakciókat vált ki, összehasonlítva bizonyos szintetikus festékekkel.

Fontos azonban megjegyezni, hogy minden bőrtípus és egyén más, és előfordulhat, hogy valaki érzékeny a hennára. Mindig végezz próbafestést egy kis területen, hogy elkerüld az esetleges irritációt.