KezdőlapRólunkSzolgáltatásokSzalonokÁrainkKedvezményekKarrierOktatásHírlevélKapcsolatX

manikur_main3.jpg

 OKTATÁS

 

SZAKEMBEREK KÉPZÉSE

A Kleopátra Szépségszalonok nagy hangsúlyt fektet a szakemberek képzésére. Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy kollégáink minden esetben a legújabb tudásanyaggal álljanak vendégeink fogadására. A szépségipari szolgáltatások kiterjedt ismerete, az újdonságok követése és elsajátítása elengedhetetlen. A kozmetikus, fodrász, a kéz- és lábápoló, műkörömépítő szakmák folyamatos innovatív megoldásait naprakészen tudjuk kínálni. Célunk, hogy a képzési területek körét folyamatosan bővítsük, így még szélesebb szolgáltatáspalettát kínálva. Képzett szakembereink számára egy évben 4 alkalommal szervezünk beauty workshopokat, amelyek az adott szakterülethez tartozó szolgáltatások fejlesztését állítja fókuszba.

TANULÓKÉPZÉS

Cégünk sajátossága a tanulók folyamatos foglalkoztatása. Minden szalonunkban fodrász és kozmetikus tanulókat képzünk mestervizsgával rendelkező szakoktatókkal, akik lelkiismeretes munkájának köszönhetően mára, már nagyszámú szakember végzett nálunk. Célunk, hogy folyamatos munkaerőforrást biztosítsuk szalonjainkban a diákok által, ezért kidolgozott karriertervet kínálunk számunkra az iskola elvégzése és a szakma megszerzése után.
Szívesen dolgozunk olyan munkatársakkal, akik a Kleopátra Szépségszalonok küldetését szem előtt tartva csapatunk meghatározó tagjává tudnak válni.

 

 Jelentkezés