KezdőlapWebshopRólunkHíreinkSzolgáltatásokSzalonokÁrainkKarrierKleo Academy1%RendezvényekAktuális kedvezményekMobil appBHDonline szépség tanácsadásbeautytipsbhd árlistabacktolifeX

manikur_main3.jpg

 OKTATÁS

SMINKTETOVÁLÁS TANFOLYAM INDULT

TÖBB INFORMÁCIÓ

Untitled Design - 2019-12-13T212506.718.jpg

 

SZAKEMBEREK KÉPZÉSE

A Kleopátra Szépségszalonok nagy hangsúlyt fektet a szakemberek képzésére. Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy kollégáink minden esetben a legújabb tudásanyaggal álljanak vendégeink fogadására. A szépségipari szolgáltatások kiterjedt ismerete, az újdonságok követése és elsajátítása elengedhetetlen. A kozmetikus, fodrász, a kéz- és lábápoló, műkörömépítő szakmák folyamatos innovatív megoldásait naprakészen tudjuk kínálni. Célunk, hogy a képzési területek körét folyamatosan bővítsük, így még szélesebb szolgáltatáspalettát kínálva. Képzett szakembereink számára egy évben 4 alkalommal szervezünk beauty workshopokat, amelyek az adott szakterülethez tartozó szolgáltatások fejlesztését állítja fókuszba.

TANULÓKÉPZÉS

A Kleopátra Szépségszalonok a tanulók foglalkoztatására is nagy hangsúlyt fektet, hiszen a szalonokban minden adott arra, hogy ezeket a szakmákat megtanulhassák a diákok.
A cég hosszú évek óta több szakiskolával is kapcsolatban áll és jó viszonyt ápol, ahol ezeket a szakmákat lehet elsajátítani, így a tanulók tanulószerződéssel szinte automatikusan kapcsolatba tudnak kerülni a szépségszalonnal.
ÖSZTÖNDÍJAT, TANULMÁNYI SZERZŐDÉST ÉS ÁLLÁSLEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK KIDOLGOZOTT KARRIERTERVVEL!
A szalonok teljes mértékben fel vannak szerelve mindegyik szakmához kapcsolódó anyagokkal, gépekkel, eszközökkel, így akár a legújabb technikák, eljárások már a tanuló évek alatt elsajátíthatóak. MINDEN SZAKMÁT MESTERVIZSGÁVAL RENDELKEZŐ SZAKEMBEREK OKTATNAK!

Azok a tanulók, akik jól teljesítenek, szorgalmasak és alázattal, türelemmel mutatkoznak a szakmájuk iránt lehetőséget kapnak a bizonyítvány megszerzése után, már munkavállalóként a cégnél maradni. Erre alkalmazotti, vagy vállalkozó jogviszonyban van mód.
A cég menedzsmentje egységes arculatot teremtett, ami mára már védjegyévé vált és ez nagyban hozzájárul a folyamatos fejlődéshez és bővüléshez. A kollégák részére a megfelelő munkakörnyezet és az ingyenes szakmai továbbképzés biztosítva van megfelelő teljesítmény esetén. Központi marketingtevékenység által biztosított a gördülékeny vendégkör kiépítése, így a reklámra, marketingre nekik nem kell időt és energiát fordítani.
Célunk, hogy folyamatos munkaerőforrást biztosítsuk szalonjainkban a diákok által, ezért kidolgozott karriertervet kínálunk számunkra az iskola elvégzése és a szakma megszerzése után.

Szívesen dolgozunk olyan munkatársakkal, akik a Kleopátra Szépségszalonok küldetését szem előtt tartva csapatunk meghatározó tagjává tudnak válni.

VÁRJUK SZERETETTEL A TANULÓK ÉS A LEENDŐ KOLLÉGÁINK JELENTKEZÉSÉT!

 Tájékoztató a beiratkozáshoz

 Jelentkezés