SzalonjainkHűségprogramSzolgáltatásokÁrainkWomen's ClubKarrierOktatásRólunkFranchiseWebshopX

Sminktetoválás

Ismerős a helyzet, mikor minden reggel ceruzával, vagy porral próbálod meghúzni szemöldököd ideális ívét, de sosem sikerül egyformára? A szemceruza balesetek esetében a le és felkenődés is játszik, és vajon ki akarna alul-felül karikás szemekkel létezni? A rúzsbalesetek lehetősége is végtelen, gondolj csak az összekent fogakra. Tehát ha Te is unod a mindennapos rajzolgatást, akkor könnyítsd meg az életed egy tartós sminktetoválással!✨

sminktetovalas.jpg

Legyen mindennapod egyszerűbb és gyönyörűbb a tartós smink megoldásával. Professzionális szolgáltatásainkkal garantáltan tökéletes külsőt varázsolunk neked. Képzett és tapasztalt szakemberekkel állunk rendelkezésedre, hogy egyénre szabott sminktetoválásban részesülj. Fedezd fel a kényelmet és időmegtakarítást, miközben ragyogó megjelenést nyújtunk számodra. Válassz minket, és ébredj fel minden reggel tökéletes sminkkel! Legyen a szépség része mindennapjaidnak. Jelentkezz most konzultációra, és indulj el az úton a tartós szépség felé! 

Hogy milyen problémákra nyújthat megoldást a sminktetoválás?

  • a szemöldök hiányosságainak pótlására
  • az arc asszimetriájának javítására
  • időmegtakarítás a napi sminkelléssel
  • allergiák és irritációk elkerülése a hagyományos sminktermékekre  

A sminktetoválás (vagy mikropigmentálás) egy eljárás, amely során speciális pigmenteket injektálnak a bőr felső rétegébe annak érdekében, hogy tartós sminkhatást érjenek el. Ezt általában az arc különböző területein alkalmazzák, például szemöldök, szemhéj, és ajak területén. Az eljárás az alábbiak szerint működik:

Először is, a sminktetoválóval konzultálsz, hogy megbeszéljétek az elvárásaidat, az árnyalatokat, és az elvégzendő területet. 
Az eljárás előtt a bőrt fertőtlenítik, majd egy érzéstelenítő krémet alkalmaznak a kellemesebb élmény érdekében. 
A sminktetováló egy kis, steril tűt vagy pengét használva viszi fel a pigmenteket a bőr felső rétegébe. Az eljárás alatt a szakember figyelemmel kíséri az arckontúrokat és az esztétikai megjelenést. 
Az eljárás után a bőr egy időre piros és duzzadt lehet. Fontos betartani a szakember utasításait a gyógyulási időszak alatt, és kerülni a napfényt, valamint bizonyos bőrápolási termékeket.
A kezelés után általában szükséges egy második alkalom is, hogy esetleges korrekciókat végezzenek az árnyalatok vagy a forma tekintetében.

Ma már a sminktetoválásban is a természetesség a divat, bármely professzionálisan elkészített technikát is választod. Tartóssága 2-3 év, mivel fokozatosan kopik a bőrből a pigment, ilyenkor frissíteni kell a színt.

Sminktetoválásaink technikái:

Satíros sminktetoválás

Satiros sminktetoválás egyedi és kreatív lehetőség arra, hogy a személyiségedet és stílusodat még inkább kifejezhesd. Az ilyen típusú sminktetoválás általában élénkebb sötétebb, nagyszerű megoldás lehet esetleges bőrhibák korrigálására vagy egy erősebb hatású tartós smink elkészítésére például a szemhéjon vagy a szájon. A satírral a tetoválni kívánt terület teljes színnel való elfedésére van lehetőségünk.

Szálas sminktetoválás 

A szálas szemöldök tetoválás egy speciális sminktetoválás eljárás, amely a szemöldök szálanként történő utánzására összpontosít. Ez egy mikropigmentáló technika, amely segít természetes megjelenést kölcsönözni a szemöldöknek, mintha valódi szálak lennének. A szálas szemöldök tetoválás ideális lehet azoknak, akik szeretnék javítani, formázni vagy sűrűsíteni a szemöldöküket

Púderes sminktetoválás

A púderes sminktetoválás egy olyan technika, amely során a sminktetováló a púderes hatást hozza létre a bőrön. Ez a módszer a mikropigmentálás egy formája, ahol a pigmenteket finoman szórják vagy diffundálják a bőrbe, létrehozva egy lágyabb, púderes megjelenést.

A púderes sminktetoválásnak számos előnye lehet:

1. A púderes hatás segít egy természetes és puha sminkmegjelenés létrehozásában.

2. A technika lehetővé teszi az átmenetek és árnyalatok kifinomult kezelését, ami egy természetes sminkhez hasonló hatást eredményez.

3. A púderes hatású sminktetoválás általában selymes, finom megjelenést kölcsönöz a bőrnek.

4. A púderes sminktetoválás gyakran könnyű, és könnyen kezelhető, amely ideális lehet azoknak, akik egy könnyebb sminkmegjelenést preferálnak.