SzalonjainkHűségprogramSzolgáltatásokÁrainkWomen's ClubKarrierOktatásRólunkFranchiseWebshopX

Fogfehérítés

Az ápolt külső, egy szép mosoly, mind hozzátartoznak ahhoz, hogy Ön milyen benyomást tesz a külvilágra, barátaira, kollégáira. Talán nem is gondolná, milyen sokat számít a kommunikációban a fogazat szépsége. Ha nem szépek a fogaink, nem szívesen mosolygunk. Az elszíneződött, ápolatlan fogak csökkentik az önbizalmat, kihatással vannak mindennapi viselkedésünkre. Az elszíneződött fogakat ma már egyszerűen lehet fehéríteni, így nem kell beletörődnie abba, ha fogai besötétedtek.

A kozmetikai fogfehérítés egy olyan eljárás, amelynek célja a fogak elszíneződéseinek csökkentése vagy eltávolítása, és így fehérebb megjelenést biztosítani. Az UV fénnyel történő fogfehérítés egy olyan eljárás, amely a fogak fehérítési folyamatát UV vagy LED fény segítségével gyorsítja fel. A fogfehérítő gélt felvisszük a fogakra majd UV vagy LED fény segítségével aktiváljuk a fehérítő anyagot. 

Az eljárás teljesen fájdalommentes és egy kzelés alkalmával akár 3-4 árnyalatot is világosíthatunk fogaink színén. 

A kezelés tartama 45 percet vesz igénybe és általában 3-4 hónapig tart, azonban tartóssága nagyban függ az étkezési szokásainktól. Javasoljuk mellőzni a kávé, színezett üdítők fogyasztásának elkerülését vagy csökkentését illetve a dohányzást mellőzni, hiszen ezzel tartósabbá tehetjük a kezelés hatását. 

teeth-whitening-BA-Copy.jpg