SzalonjainkHűségprogramSzolgáltatásokÁrainkWomen's ClubKarrierOktatásRólunkFranchiseWebshopX

Műszempilla építés

A műszempilla építés során mesterséges szempillákat helyeznek el a természetes szempillák közé, hogy sűrűbb, hosszabb vagy ívelt hatást érjenek el.

A műszempillák segítenek a természetes szempilláknak dúsabb és teltebb hatást kölcsönözni, hosszabbak lehetnek, mint a természetes szempillák, így kiemelhetik a szemeket. Az épített műszempillák egy ívelt, szép szemkontúr kialakításában segítenek, ami a szemet szélesebbnek és feszesebbnek láttatja.

Sok időt megspórolhatunk a műszempillákkal, hiszen nem szükséges minden nap festenünk a szempilláinkat, göndörítenünk őket. Nem csak a hétköznapokban, de akár különleges alkalmakra is tökéletes választás leetnek.

Tincses Műszempilla

A tincses műszempillát tincsenként helyezzük fel a szempillákra ellentétben a dimenziós műszempillákkal. Kiváló lehet alkalmakra, vagy egy smink mellé akár esküvőre vagy fotózásra is.

Ez a technika extra dúsítást és volumenet ad a szempilláknak, és különösen alkalmas olyanok számára, akik erőteljes és látványos megjelenést keresnek. A tincses műszempilla használata további dimenziót és textúrát ad a szemeknek, kialakítva egyedülálló és vonzó megjelenést.

A tincses műszempillák tartóssága 2-3 nap, így egyszeri különleges alalmakra javasoljuk őket.

1D Műszempilla

Az "1D műszempilla" kifejezés általában az egydimenziós vagy egyetlen szálú műszempillákat jelenti. Ez a típusú műszempilla egyetlen mesterséges szálat alkalmaz a természetes szempillákhoz, így egy könnyű, természetes hatást ér el.

Az "1D" az egyetlen szálat jelöli, és ez a stílus általában a szempillák dúsítását és hosszabbítását célozza meg, anélkül, hogy túl sok extra díszítéssel vagy volumennel rendelkezne. Az 1D műszempillák kiválóak lehetnek azoknak, akik természetes, ámde kifinomult megjelenést szeretnének elérni.

2D Műszempilla

A "2D műszempilla" az ún. két dimenziós műszempillákra utal. Ez azt jelenti, hogy minden egyes természetes szempilla helyére két műszempilla kerül. A "D" itt a dimenziót jelöli, tehát minden egyes szempillapárra jut két műszál, ezzel teremtve egy két dimenziós, kicsit dúsabb és volumenesebb hatást.

A 2D műszempillák már hangsúlyosabb megjelenést kölcsönöznek a szemnek, mint az 1D műszempillák. Ez a stílus továbbra is természetes hatású, de már kifejezettebb volumennel bír.

3D Műszempilla

A "3D" itt azt jelenti, hogy minden egyes szempillapárra jut három műszál, így a teljes műszempilla sűrűbb, dúsabb megjelenést nyer. Ez a technika lehetőséget ad a szempillák tervezett formázására, ívelt hatás létrehozására, és az eredmény egy kifinomult, mégis feltűnő megjelenés.

4-5D Műszempilla

A "4D-5D műszempilla" tovább növeli a dimenziókat és a műszempillák számát. Ez azt jelenti, hogy minden egyes természetes szempillára 4-5 műszempilla kerül. Tehát:

Ez a technika még dúsabb, feltűnőbb megjelenést eredményez, különösen ha valaki igazán látványos szempillákat szeretne. Az ilyen típusú műszempillákat gyakran választják, amikor kiemelkedő volumenre és intenzív hatásra van szükség.

6D Műszempilla

A "6D műszempilla" azt jelenti, hogy minden egyes természetes szempillapárra 6 műszempilla kerül. Ez tovább növeli a dimenziót és a műszempillák számát, így még dúsabb és látványosabb megjelenést érhetünk el. Az ilyen típusú műszempilla a magas volumen és intenzív hatás kedvelői számára lehet vonzó.

A műszempillák tartóssága számos tényezőtől függ, beleértve az alkalmazott technikát, a szemápolási szokásokat és más egyedi körülményeket. Általában azonban a műszempillák fokozatosan kezdenek kihullani, ahogy a természetes szempillák ciklusban cserélődnek ki.

    Ajánlott a műszempillákat időről időre frissíteni, ha valaki folyamatosan dús és ápolt megjelenést szeretne akkor 2-3 hetes ciklusokkban érdemes a 1-6D műszempillákat tölteni. A harmadik hét után a pillákon nem marad elegendő műszempilla amihez tudnánk tölteni a további pillákat, ezért a harmadik hét után már új szettet építünk a vendégnek.

    Műszempilla töltés (6+1 alkalmas) bérleteink nagyszerű megoldás lehetnek, hogy mindig friss pillákkal jelenj meg és kedvező áron hozzájuss a szolgáltatáshoz, hiszen egy alkalmat ajándékba adunk. 

    1-6D Műszempilla oldás

    A műszempilla oldására egy 30 perces kezelést javaslunk amin különösen körültekintően kezeljük a szemet és a szemkörnyéket a megelelő oldószerrel, anyagokkal és szakértelemmel.