SzalonjainkHűségprogramSzolgáltatásokÁrainkWomen's ClubKarrierOktatásRólunkFranchiseWebshopX

IPL - Tartós szőrtelenítés

Az IPL (Intense Pulsed Light) szőrtelenítés egy olyan eljárás, amelyet a szőrszálak tartós eltávolítására alkalmaznak. A módszer intenzív villanássorozatokat használ, mely a fénysugarakat egészen a szőrtüszőkhöz irányítja és ott kezeli. Néhány előnye:

D27F430B-0F64-4959-9DD3-CB9E9E1695BD.JPG 

1. Tartós eredmény: Az IPL kezelés hozzájárulhat a szőrszálak tartósabb eltávolításához, csökkentve a szőrnövekedést hosszabb időre.

2. Fájdalommentes: Sokan találják fájdalommentesnek az IPL szőrtelenítést, különösen más módszerekhez képest, például a epiláláshoz vagy a borotválkodáshoz képest.

3. Nagyobb területek kezelése: Az IPL nagyobb bőrfelületeken alkalmazható, így gyorsabb eredményeket lehet elérni, különösen például láb vagy hát területén. De intim teületeken is nagyszerű eredményeket produkál és arcon is hatékony tartós szőrtelenítési eljárás.

4. Bőrtónus egyenletesség: Az IPL segíthet a bőrtónus egyenletesebbé tételében, csökkentve a szőr növekedésének okozta sötét foltokat.

5. Csökkenti a szőrbenövés kockázatát: Az IPL kezelések segíthetnek a szőrbnövés kockázatának csökkentésében, mivel a szőrszálakat egészen a gyökértől kezeli.

Fontos azonban, hogy az IPL nem mindenkinél egyforma hatékony, és a bőr- és szőrtípus befolyásolhatja a kezelés hatékonyságát. A szakértői tanács és a kezelést végző szakember tapasztalata kulcsfontosságú a biztonságos és hatékony eredmények eléréséhez.

A villanófényt a szőrszál vezeti le a szőrtüszőbe, ezáltal elpusztítja a szőrszál sejtjeit. A kívánt eredmény eléréséhez több alkalomra is szükség van testfelületenként. Viszont már az első kezelés is óriási eredményt produkál, ugyanis a szőrszálak, ha maradnak is, lényegesen vékonyabbak, puhábbak lesznek, foltokban vissza sem nőnek.

A bőrfelület sokkal selymesebb lesz. Lényeges a bőr előkészítése a kezelésre! Napozást, szoláriumot legalább három hétig kerülni kell! Borotvált, borostás testfelület szükséges hozzá! Nem túl hosszú, maximum 0,5 mm-es szőr a legideálisabb. Fontos, hogy a bőr világos, a szőrszál sötét színű legyen!