KezdőlapWebshopRólunkHíreinkSzolgáltatásokSzalonokÁrainkKedvezményekKarrierOktatásHírlevélKapcsolatX

fodrasz_main.jpg

FODRÁSZAT

 HAJVÁGÁS

Egy jó hajvágás az alapja minden frizurakészítésnek. Ha nincs jól levágva a hajunk, akkor minden hiába. A jó fodrászaink tudják, hogy adott arcformához milyen frizura áll jól, és ennek megfelelően vágja le a hajat.

 HAJVÁGÁS MELEGOLLÓVAL

melegollos_hajvagas.jpgA melegolló egy elektromos árammal működő eszköz, melyet 90-150 Celsius fok közötti hőmérsékletre tud beállítani a szakember, a haj minőségének és állapotának megfelelően. Az hő lezárja a hajszál szerkezetét, ezáltal nem válnak szét a hajvégek,így az nem töredezik tovább, és a káros környezeti hatások nem rongálják a haj szerkezetét. Eredményeként a haj nagyon puha, látványosan sima és jól fésülhető lesz a vágás után. Elsősorban a hosszú hajkoronával rendelkező vendégeinknek ajánljuk. Elegendő a kezelést 4-5 havonta megismételni: Ezért ha valaki növeszti a haját, mindenképp javasoljuk, hogy kérje fodrászunktól ezt a technikát!

 HAJFESTÉSEK

A hajfesték a haj színének ideiglenes megváltoztatására alkalmas festék. A hajfestékek lehetnek krém, por, hab, folyadék vagy permet (spray) állagúak, lemoshatóak, féltartósak vagy tartósak. A haj színezése a divat részét is képezi.

 BALAYAGE

Hajfestesek.jpgEzzel a technikával a haj természetes színénél néhány árnyalatnyival világosabb színt visznek fel meghatározott területekre, általában a hajvégekre, a „napszítta” hatása elérésének érdekében. A szó a francia balayer szóból ered, melynek jelentése „seprés”. A festék felvitelekor – a melírozással ellentétben – nem tesznek fóliát a hajra. A felvitelkor a fodrásznak ügyelnie kell a sötét és világosabb szín közötti harmonikus átmenetre, hogy a hajszín természetes hatású maradjon.

OMBRE

Az ombré hajfestés nevében az "ombré" jelentése: „árnyalat, árnyal, árnyékol”. A fodrászatban a haj töve és a haj vége közötti eltérő hajszínezést jelenti. Ombré frizura készíthető sötét vagy világos hajból is. Az alap fajta, amikor a hajtő sötétebb, és a hajvég felé egy vagy két színárnyalattal világosodik. Világos haj esetén ennek az ellenkezője is elképzelhető, amikor a hajtő a világos, és a hajvég a sötétebb. Ennél a technikánál is léteznek extrémebb megoldásokat, amikor két mesterséges színárnyalattal készítik el ugyanezt.

DAUER

Tartós hajhullám készítése; fodrász által használt eljárás főleg női göndör hajviselet készítésére, amikor különleges gépi melegítéssel vagy vegyi folyadékkal a hajat tartósan göndörré, hullámossá teszi.

 HAJKEZELÉSEK

hajkezeles.jpgSzámtalan probléma orvosolható a kúrák igénybevételével.

PH ampulla:
Érzékeny, száraz fejbőrre ajánljuk. Nyugtató hatású, védi a haj szerkezetét.

Gőzbúra:
Segít bejuttatni a hatóanyagos pakolást a haj szerkezetébe, a meleg gőz által, így a töredezett haj
visszanyeri eredeti fényét, állapotát.

Kristály ampullák:
Erőtlen, vékonyszálú hajúaknak, gőzbúrás kezelés mellé ajánljuk.

Korpásodás elleni kúra:
12 ampullás és samponos kezelés után megszünteti a fejbőr korpásodását.

Hajhullás elleni kúra:
Ampulla és sampon együttes alkalmazásával megállítható a hajhullás.

Zsírosodás elleni kúra:
Ampulla és sampon alkalmazásával a fejbőr zsírosodása megállítható.

Roncsolt, töredezett haj elleni kúra:
Egy erre a célra kifejlesztett hajmaszk segítségével a haj ismét gyönyörű lesz.

Haj újjáépítő kúra:
Lenmagolajat és UV szűrőt tartalmaz, amelyek beépülnek a hajba, ezáltal erősítik azt.

Protein ampulla:
Erősen károsodott hajra ajánljuk, a fehérje beépül a hajba, ezáltal regenerálja azt.

Hajszeszek:
Frissítő, tonizáló gyógyhatású készítmények.

 JOICO HAJKEZELÉS

Joico.jpg

Nagyon sok tényező hozzájárulhat a haj roncsolódásához, ilyenek pl.: a vegyszeres szolgáltatások és a környezeti hatások.Ahhoz hogy visszaállítsuk a haj egészséges állapotát lényeges, hogy pótoljuk a hiányzó aminosavakat a megfelelő molekula méretben. A leghatékonyabb hajszerkezet építés a K-Pak Professional Joico termékeivel érhetőek el.A 4 lépéses kezelés javítja a haj sérült keratinláncát (sérült, károsodott haj),feltölti nedvességgel a porózus kutikulát (száraz haj),erőt és tartást ad a hajnak (vékony, gyenge haj),rugalmasságot ad a kinyúlt hullámoknak (göndör haj)minden vegyszeres beavatkozást hatékonyabbá tesz legyen az festés vagy tartós hullám.

 HAJHOSSZABBÍTÁS

Különféle technikákkal lehet emberi hajat a saját hajunkhoz illeszteni, mint például ragasztás (hőillesztés), gyűrűzés, varrás, csomózás. Mindegyik technikának vannak előnyei és hátrányai egyaránt. A vendéghaj általában többször is felhasználható, és a műveletet néhány havonta meg kell ismételni. A meghosszabbított hajat ugyanúgy lehet kezelni, mint a sajátot; könnyen formázható, festhető. Varrás helyett kis csatokat használva a pótlás felvehető és letehető. Technikák: keratinos hőillesztés, mikrocsomózás, mikrogyűrű, felvarrás.

AKALMI FRIZURA

Legyen az esküvő, ballagás vagy bármilyen ünnepség ahová készülsz, válassz magadhoz és az alkalomhoz legjobban illő alkalmi frizurát. Fodrászaink megvalósítják az elképzelésed, legyen az egy csodás loknis frizura vagy egy elegáns konty.

BORBÉLY SZOLGÁLTATÁSOK

Egy magukra szánt kényeztető fél óra a férfiaknak is jár. A szakáll is lehet ápolt, ha odafigyelünk rá, és egy férfi hajára is ráférhet egy hajpakolás.Szolgáltatásaink: szakálligazítás (géppel, pengével), szakállfestés, borotválás .

Nézd meg bérletajánlatainkat!