SzalonjainkHűségprogramÁrainkWebshopKarrierRólunkFranchiseSzolgáltatásokWomen's ClubX

Kleo_Mesterut_1szulinap-91.JPG

FODRÁSZAT

melegollos_hajvagas.jpgSok nő vágya, hogy haja szép hosszú, egészséges és csillogó legyen. Sokan évekig szenvednek, hogy hajuk legalább pár centivel hosszabb legyen, azonban, ez alatt az idő alatt a hajvégek sajnos eltöredeznek, ezért vágni kell belőlük.

A melegollós hajvágás megoldás mindkét problémára, mivel lezárja a hajvégeket, így megtartja a szálak nedvességtartalmát, ami gyorsabb hajnövekedést és egészségesebb tincseket eredményez. A melegollós hajvágás bármilyen hajtípusnál alkalmazható, legyen akár hosszú vagy rövid, vékony vagy vastag szálú a hajkoronád.

Az eljárás lényege, hogy a fodrász a meleg pengék segítségével lezárja a levágott hajvégeket, így – a normál hajvágással ellentétben – a proteinek és a természetes nedvesség a szálakban maradnak.

A bezárt vitaminok segítik a haj regenerálódását, így hajad nemcsak egészségesebb lesz, hanem gyorsabban is fog nőni. E technika segítségével hajad akár másfél centit is nőhet egy hónap alatt, míg a hagyományos technikával átlagosan egy centivel lesz hosszabb.

 HAJFESTÉSEK

A hajfesték a haj színének ideiglenes megváltoztatására alkalmas festék. A hajfestékek lehetnek krém, por, hab, folyadék vagy permet (spray) állagúak, lemoshatóak, féltartósak vagy tartósak. A haj színezése a divat részét is képezi.

 BALAYAGE (VIP)

Hajfestesek.jpgEzzel a technikával a haj természetes színénél néhány árnyalatnyival világosabb színt visznek fel meghatározott területekre, általában a hajvégekre, a „napszítta” hatása elérésének érdekében. A szó a francia balayer szóból ered, melynek jelentése „seprés”. A festék felvitelekor – a melírozással ellentétben – nem tesznek fóliát a hajra. A felvitelkor a fodrásznak ügyelnie kell a sötét és világosabb szín közötti harmonikus átmenetre, hogy a hajszín természetes hatású maradjon.

OMBRE (VIP)

Az ombré hajfestés nevében az "ombré" jelentése: „árnyalat, árnyal, árnyékol”. A fodrászatban a haj töve és a haj vége közötti eltérő hajszínezést jelenti. Ombré frizura készíthető sötét vagy világos hajból is. Az alap fajta, amikor a hajtő sötétebb, és a hajvég felé egy vagy két színárnyalattal világosodik. Világos haj esetén ennek az ellenkezője is elképzelhető, amikor a hajtő a világos, és a hajvég a sötétebb. Ennél a technikánál is léteznek extrémebb megoldásokat, amikor két mesterséges színárnyalattal készítik el ugyanezt.

DAUER

Tartós hajhullám készítése; fodrász által használt eljárás főleg női göndör hajviselet készítésére, amikor különleges gépi melegítéssel vagy vegyi folyadékkal a hajat tartósan göndörré, hullámossá teszi.

 HAJKEZELÉSEK

hajkezeles.jpgSzámtalan probléma orvosolható a kúrák igénybevételével.

PH ampulla:
Érzékeny, száraz fejbőrre ajánljuk. Nyugtató hatású, védi a haj szerkezetét.

Gőzbúra (VIP):
Segít bejuttatni a hatóanyagos pakolást a haj szerkezetébe, a meleg gőz által, így a töredezett haj
visszanyeri eredeti fényét, állapotát.

Kristály ampullák:
Erőtlen, vékonyszálú hajúaknak, gőzbúrás kezelés mellé ajánljuk.

Korpásodás elleni kúra:
12 ampullás és samponos kezelés után megszünteti a fejbőr korpásodását.

Hajhullás elleni kúra:
Ampulla és sampon együttes alkalmazásával megállítható a hajhullás.

Zsírosodás elleni kúra:
Ampulla és sampon alkalmazásával a fejbőr zsírosodása megállítható.

Roncsolt, töredezett haj elleni kúra:
Egy erre a célra kifejlesztett hajmaszk segítségével a haj ismét gyönyörű lesz.

Haj újjáépítő kúra:
Lenmagolajat és UV szűrőt tartalmaz, amelyek beépülnek a hajba, ezáltal erősítik azt.

Protein ampulla:
Erősen károsodott hajra ajánljuk, a fehérje beépül a hajba, ezáltal regenerálja azt.

Hajszeszek:
Frissítő, tonizáló gyógyhatású készítmények.

Joico.jpg

Nagyon sok tényező hozzájárulhat a haj roncsolódásához, ilyenek pl.: a vegyszeres szolgáltatások és a környezeti hatások.Ahhoz hogy visszaállítsuk a haj egészséges állapotát lényeges, hogy pótoljuk a hiányzó aminosavakat a megfelelő molekula méretben. A leghatékonyabb hajszerkezet építés a K-Pak Professional Joico termékeivel érhetőek el.A 4 lépéses kezelés javítja a haj sérült keratinláncát (sérült, károsodott haj),feltölti nedvességgel a porózus kutikulát (száraz haj),erőt és tartást ad a hajnak (vékony, gyenge haj),rugalmasságot ad a kinyúlt hullámoknak (göndör haj)minden vegyszeres beavatkozást hatékonyabbá tesz legyen az festés vagy tartós hullám.

 HAJHOSSZABBÍTÁS (VIP)

Különféle technikákkal lehet emberi hajat a saját hajunkhoz illeszteni, mint például ragasztás (hőillesztés), gyűrűzés, varrás, csomózás. Mindegyik technikának vannak előnyei és hátrányai egyaránt. A vendéghaj általában többször is felhasználható, és a műveletet néhány havonta meg kell ismételni. A meghosszabbított hajat ugyanúgy lehet kezelni, mint a sajátot; könnyen formázható, festhető. Varrás helyett kis csatokat használva a pótlás felvehető és letehető. Technikák: keratinos hőillesztés, mikrocsomózás, mikrogyűrű, felvarrás.

AKALMI FRIZURA

Legyen az esküvő, ballagás vagy bármilyen ünnepség ahová készülsz, válassz magadhoz és az alkalomhoz legjobban illő alkalmi frizurát. Fodrászaink megvalósítják az elképzelésed, legyen az egy csodás loknis frizura vagy egy elegáns konty.

BORBÉLY SZOLGÁLTATÁSOK

Egy magukra szánt kényeztető fél óra a férfiaknak is jár. A szakáll is lehet ápolt, ha odafigyelünk rá, és egy férfi hajára is ráférhet egy hajpakolás.Szolgáltatásaink: szakálligazítás (géppel, pengével), szakállfestés, borotválás .

 IONOS GŐZBÚRÁS KEZELÉS (VIP)

Vendégeink elárulták, hogy az egyik kedvencünk a szalonjainban megtalálható legendás gőzbúráink.

De mitől is ilyen különleges, ha hajvágás után alkalmazzuk?

15 perc alatt kifejti az összes jótékony tulajdonságát, ami az egészséges hajhoz és fejbőrhöz nélkülözhetetlen.

  • felnyitja a fejbőr pórusait
  • megszünteti a korpásodást
  • puhítja a hajat és szép selymessé varázsolja
  • javítja a keringést
  • bőrtisztító hatása van

Sokan festetik nálunk a hajukat és ilyenkor már egyből javasoljuk a gőzbúra használatát. Hiszen pótolja a kivont nedvességet a hajból.

Most 990 Ft-os kedvezményes áron veheted igénybe!

Próbáld ki te is szalonjainkban és mi garantáljuk, hogy ebben a körülbelül 15 percben csak szépülni és gyógyulni fogsz.

Ne maradj le róla! Az akció csak december 31-ig tart.

 BELMA HAJEGYENESÍTÉS (VIP)

Képernyőfotó 2019-12-02 - 16.12.25.png 

 

Ha tartós hajegyenesítésre vágsz van egy jó hírünk.

Megérkezett hozzánk az új BELMA KOSMETIK ENZYMOTHERAPY Hajegyenesítő kezelés!

Teljesen természetes anyagokat tartalmazó termék, amely MINIMUM 6-8 HÓNAPIG! tartó tökéletesen egyenes hajat varázsol a legrakoncátlanabb, sprőd hajból is!

Szalonjainkban megtalálható Belma hajegyenesítés szolgáltatásunk.

Miért kedvelik vendégeink?

- Nem tartalmaz egészségre káros anyagokat

- Nem roncsolja a hajszálaid és a fejbőröd sem

 

Nézd meg bérletajánlatainkat!