KezdőlapRólunkHíreinkSzolgáltatásokSzalonokÁrainkKedvezményekKarrierOktatásHírlevélKapcsolatX

WELLNESS

Wellness exkluzív pihenés
Ahol a kényelem és az egészség találkozik!

 USZODA

Medence mérete: 10x5 m
Vízhőmérséklet: 29-32 fok
Vízminőség: ellenőrzés az ÁNTSZ által folyamatos

Órák:
Gyermek és felnőtt úszásoktatás
Babaúszás (jelenleg nincs)
Aquafitness

 FINN SZAUNA

Méregtelenítő hatású szauna, amelynek hőmérséklete 80-110 Celsius-fok között van, a páratartalma alacsony.

A verejtékezés hatására méreganyag távozik a szervezetből. Szaunázás előtt zuhanyozzunk le, majd többször 5-20 percig tartózkodjunk bent. A szünetekben lehetőleg zuhanyozzunk le, de ez nem kötelező. Szaunázás után jó hatású a hideg vizes medence használata. Szaunázás után fontos a pihenés! Szívbetegeknek nem ajánlott.

 SZOLÁRIUM

Az Ergoline Open Sun A.R.T. 600 valódi cabrio-élményt kínál. Barnulás, mint a szabad ég alatt, a megszokott szolárium-alagút nélkül! Az Ergoline Open Sun-nal az UV erőteljesen új utakon jár. A fekvőfelület mellett elhelyezett UV magasnyomású egységek pontosan a szolárium felső részében elhelyezett üvegszárnyakra sugározzák az UV teljesítményt.

Az Ergoline Open Sun szériájának barnulási kényelme lenyűgöző. Az Ergoline Open Sun nagy teret nyújt a kényelmes barnuláshoz. A hatalmas terek és az extra nagy ergonómiai fekvőfelület kellemes szabadságérzetet nyújt.

A barnulás indulásakor az üvegszárnyak automatikusan csukódnak. A különösen széles fekvőfelülettel szokatlan mozgási szabadságot élvezhetünk.

 INFRASZAUNA

Az infraszauna jótékony hatásai:
Az infraszauna sokféle panaszra, szépészeti problémára és egészségügyi gondokra is remek megoldás lehet. Az infrasugarak a bőr mélyebb rétegeibe hatolva felmelegítik a testet és ott fejtik ki jótékony hatásukat.

 • Különböző betegségek, mint az izom és ízületi betegségek, sportsérülések, különböző hát- gerinc- és végtagfájdalmak, szív- és érrendszeri betegségek és allergiás bántalmak kezelésére kiváló.
 • A téli időszakba megakadályozza az influenza kialakulását és szövődményeit.
 • A közérzetet pozitívan befolyásolja és csökkenti a fáradságot.
 • Egészséges szervezet ellenálló képességének a megőrzésében is segít, ugyanis az infraszauna kiváló immunerősítő.
 • Növeli a vérkeringés intenzitását, ami a szív működésének hatékonyságát fokozza.
 • Izzadás által méregteleníti a szervezetet.
 • Úgy érhetünk el súlycsökkenést, hogy nem kell megerőltető és fárasztó mozdulatokat végeznünk
 • Nagyszerű kalória- és zsírégetésre. Fél óra használat alatt 600-800 kalóriát éget el a szervezetünk, ami 10-15 kilométer futásnak felel meg
 • Gyorsítja a sebek gyógyulását
 • Depresszió- és stressz megelőző hatása van
 • A nők makacs ellenségénél, a narancsbőr (cellulitisz) eltüntetésénél is csodákra képes.
 • Infraszauna használat során a ráncok kisimulnak, a bőr feszesebbé és fiatalosabbá válik.
 • Eltünteti az apróbb bőrhibákat
 • Az egészség és a szépség megőrzése olykor fájdalmas beavatkozásokkal érhető el. Az infraszauna fájdalommentesen kínálja a mindezeket.
 AQUAFITNESS

Az edzés során megmozgatjuk a mélyizmokat, először eszköz nélkül, majd eszközökkel ( vízi nudli, vízi súlyzó, nudli összekötő). Az edzés során a testsúlyunk 10%-át érezzük, így nem terheljük a gerincet, ízületeket, kíméljük a vénákat, erősítjük a szív-és érrendszerünket, azonban kontroll alatt marad a pulzusunk a víz hőmérséklete miatt. Felváltva végezzük a cardio és erősítő gyakorlatokat, majd a nyújtást, mindezt a víz relax hatását kihasználva. A feladatokat zenére végezzük, így a hangulat is garantált. Ha szeretnél egy vidám csapat tagja lenni, egyszerre edzeni és hűsölni, gyere el Aquafitnessre!

Kondicionáló torna a vízben, úszástudás - mindez korhatár nélkül!

Javítja a kondíciót a fogyókúra és a rehabilitáció részeként is: a törések, műtétek után gyorsabb a felépülés. Segít csontritkulás, asztma, gerinc- és derékfájdalom, érrendszeri, mozgásszervi, ízületi problémák enyhítésében. A vízben való mozgás nem terheli a csontrendszert és az ízületeket, erősíti az izmokat, azok átmozgatása történik, miközben a szív, az érrendszer és a tüdő kedvező stimuláló hatásban részesülnek. A víztől való félelem is megszüntethető! Fizikai erő, gyorsaság, állóképesség, hajlékonyság, koordináció fejlesztésére kiváló. Jobb lesz a vénás vérkeringés, a szív működése, a veseműködés fokozódik, a szervezet hőszabályozása javul. Oldja a stresszt, a depressziót, jó közérzetet biztosít! A vízi torna speciális eszközei fenn tartják a vízen az úszni nem tudókat, ennek köszönhetően biztonsággal végezhetik a gyakorlatokat. A fej nem kerül a víz alá, a frizura ép marad.

OKTATÓINK

 ÚSZÁSOKTATÁS

Legyen szó óvodások, kisiskolások, vagy akár felnőttek, idősek úszásoktatásáról, forduljon hozzánk bizalommal!

Az úszásoktatás célja kettős. Az egyik a tanulás folyamatában egy olyan mozgás elsajátítása, amely nélkülözhetetlen az ember számára. Mai világunkban elképzelhetetlen, hogy valaki ne tudjon úszni. Amikor a családok víz mellé mennek üdülni, akkor az úszni tudás életet menthet. A másik esetben egy olyan kivételes környezetben történő mozgásról van szó, amelyben speciálisan hat a gravitáció, és sérülésmentesen mozgatható az összes izomcsoport. Tehát óvodásoknak a mozgáskoordináció fejlesztésében, iskolásoknak keringés és vitálkapacitás kialakulásában, időskorúaknak pedig az ízületi bántalmak és gerincmeszesedés ellen javasolt.