SzalonjainkHűségprogramSzolgáltatásokÁrainkWomen's ClubKarrierOktatásRólunkFranchiseWebshopX

kpff.png

A projekt tartalmának bemutatása:

Cégünk tevékenysége folyamán vezetői és középvezetői szinten ismertté vált az alkalmazottak szakmai ismerete, képzettsége, a munkavégzés során nyújtott teljesítménye. A jövőbeni célok megvalósítása érdekében, a versenyképesség és a piaci szereplés javítása szempontjából igény mutatkozik munkatársaink szakmai és digitális kompetenciájának fejlesztésére.

A képzési program során elérendő cél, hogy a képzésben résztvevő munkavállalók alapos, felhasználó szintű informatikai ismeretekre tegyenek szert, melyekkel meg tudnak felelni a cég tevékenysége során jelentkező számítástechnikai feladatoknak és a folyamatosan fejlődő információs társadalom elvárásainak.

A képzés moduljainak elsajátítása jó ismereteket is nyújt, emeli a digitális kompetenciája szintjét, így a résztvevő tudása elegendő lesz ahhoz, hogy könnyen megoldja a munkavégzés során felmerülő konkrét feladatokat. Felkészíti az újonnan jelentkező speciális műveletek elvégzésére, alapot nyújt az azok megtanulásához, az új eszközök használatához és a szükséges betanuláshoz.

A résztvevők amellett, hogy elsajátítják a munkavégzéshez leginkább szükséges számítástechnikai programokat és ismereteket, a mindennapi életben is jól használható, gyakorlati ismeretek kerülnek átadásra, beleértve a számítógépes kommunikációhoz szükséges ismereteket is.

A Kleoszalon Kft.-nél a Támogatási Okirat alapján Konzorciumban megvalósult a Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek képzése. A képzés 2019. június 3-a és 2019. november 4-e között történt, 14 fő részt vételével. A Kleoszalon Kft.-től 3 fő, Kleopátra 2003. Kft.-től 6 fő, a Nadi-Oázis Kft-től 5 fő vett részt. A résztvevők 100 %-os arányban sikeres vizsgát tettek. A Tanúsítványokat a munkavállalók megkapták.

A kedvezményezett neve: Kleoszalon Kft.

A projekt címe: „A Kleoszalon Kft, valamint a Kleopátra 2003 Kft., Nadi-Oázis Kft. oktatási
. projektje Gyöngyösön. ”

A szerződött támogatás összege: Összesen: 9.485.920.- Ft.
Kleoszalon Kft. esetében: 2.110.500.- Ft
Kleopátra 2003. Kft. esetében: 3.857.920.- Ft
„NADI-OÁZIS” Kft. esetében: 3.517.500.- Ft

Támogatás mértéke: 100 %

A projekt tényleges befejezése: 2020. 03. 25.

Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00940

.