SzalonjainkHűségprogramÁrainkWebshopKarrierRólunkFranchiseSzolgáltatásokWomen's ClubX

MÁDI ATTILA - Falka Fight Klub

Mádi Attila.jpgA sport gyerekkorom óta része az életemnek. Gyökeres változást a 2001-ben elkezdett break tánc hozott ,amit Csekő László Harri irányításával kezdtem el és amit a mai napig is űzök. Amikor tréning van, teljesen elszakadok a hétköznapi gondoktól. Kikapcsolok, feltöltődök, majd lemerülök. Ez egyfajta főnix effektus számomra, amely újjászületést jelent minden edzés által. Több sportágat is kipróbáltam és rájöttem, lehet ezeket úgy keresztezni, hogy kiegészítsék egymást.
A mozgás által nem csak a testi, de a szellemi korlátainkat is ledönthetjük. Egy metafizikailag és egyben fizikailag feltöltött ember ösztönösen tud képességeinek megfelelően teljesíteni. Az emberek a határok feszegetése közben megismerik edzőtársaikat, új barátokra tesznek szert és ezáltal át tudják segíteni egymást a holtpontokon ,ami a csordaszellem lényege. Hiszek a közösség és a sport erejében!
Mindig le kell döntened korlátaidat a fejlődés jegyében! Ez sosem történhet meg a komfort zónádon belül. Küzdened kell, építened kell erődön felül. Ehhez szorgalom kell és alázat az iránt, amit csinálsz. Tisztelned kell minden elemében! Másokkal foglalkozol, rajtvonalnál maradsz. Minden ember egyedi és különböző céljaik vannak. Az út viszont közös, segíts társaidnak menni rajta.
A korlátok csak fejben léteznek! Gyere és bontsuk le együtt korlátaid falait!

Amit nyújtok Neked a személyi és csoportos edzés keretében:
Motoros képességek fejlesztése
Mobilizáció javítása
Küzdősport
Önvédelem fejlesztése
Figyelem, összpontosítás és reflexek fejlesztése
Testsúlykontroll
Erő-állóképesség javítása
Egyensúlyjavítás
Katonai edzés
Pozitív személyiségvonások kialakítása, fegyelem javítása