SzalonjainkHűségprogramÁrainkWebshopKarrierRólunkFranchiseSzolgáltatásokWomen's ClubX

Kleo_Mesterut_1szulinap-16.JPG

KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÁS

MANIKŰR

Kézápolás,a kéz bőrének gondozása a körmökkel együtt, hogy a kéz tiszta, egészséges és tetszetős legyen.

JAPÁN MANIKŰR

A japán manikűr a manikűr egy speciális válfaja. Ez-esetben a normál manikűr után a köröm egy olyan kezelést kap, amivel egészségesebb, erősebb és csillogóan szép lesz.A méhviasztól erősödik a köröm, élénkül a színe, mivel a viasz lényegében feltölti a köröm anyagát, így simább és egyenletesebb lesz annak felülete. Japán manikűr nagyon gyenge körmök esetében – vagy műköröm eltávolítása után ajánlott, kúraszerűen hetente lehet alkalmazni legalább egy hónapig, így észrevehetően erősödik a körömlemez. A kúra után a kezelést 2-3 hetente ajánlatos megismételni a feljavított állapot megőrzése érdekében.

OROSZ GÉPI MANIKŰR (VIP)

Az orosz manikűr nem más, mint száraz, gépi manikűr, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend a szakemberek és a vendégek körében egyaránt. Míg a hagyományos, kézi manikűrnél már egy hét után látszódhat a lenövés, a gépi manikűr esetében ez sokkal később jelentkezik csak. Persze a lenövés üteme függ a természetes körömlemez növekedési sebességétől is, de általánosságban elmondható, hogy a gépi manikűr sokkal tartósabb eredményt nyújt.

LAKKOZÁS

A körömlakkozás előnye a színválasztékban és gyors kivitelezésben rejlik. Hátránya viszont, hogy viszonylag rövid életű. Azonban, ha csak egy alkalomra szeretné körmeit megszínezni, akkor ez a tökéletes megoldás. A körmök megreszelése nélkül gyorsan felvihető, s dísszé varázsolja a kezeit. További előnye, hogy akár napról napra más színben mutatkozhatnak körmei, köszönhetően a gyors leoldásnak és díszítésnek.

KÖRÖMERŐSÍTÉS

A természetes körmök gyakran berepedeznek, letörnek, vékonyak, puhák lesznek. Ezek a köröm tünetek jelezhetik különböző belgyógyászati betegségek kialakulását, meglétét. Sokszor gyógyszeres kezelések is megváltoztathatják a természetes körmöket. A stressz és egyéb munkahelyi ártalmak is nyomot hagyhatnak a körmökön. Érdemes lenne megkeresni a köröm elvékonyodásának, töredezésének okát, ez sajnos nem mindig oldható meg. A mai korszerű műköröm építő alapanyagokkal viszont van megoldás, azaz a vékony, töredezett természetes körmöt meg lehet erősíteni. A természetes körömre szakszerűen felvitt műköröm építő zselé a körmöt befedi, egy stabil réteget képez a felületén, így megóvja a hétköznapok esetleges sérüléseitől, kopásától.

GÉL LAKK

A hagyományos lakkozás egyszerűségét és a műköröm zselék tartósságát egyesíti ez a nagyon népszerű körömbevonat, a zselés lakk más néven gél lakk. Rögtön keményre köt, nem úgy, mint a lakkozás. Rendkívül tartós 3 hét eltelte után is csupán a lenövés látszik. A puha saját körmöket megkeményíti, védi, rugalmassága miatt a körömmozgásokat repedés és felválás nélkül átveszi. Bármilyen színben kapható, strassz kövekkel, különböző festés mintákkal díszíthető.

SHELLAC (VIP)

Shellac egy tartós, hibrid körömlakk-bevonat, ami védi a természetes körmöt és 14 napig garantáltan tükörfényes és rugalmas marad. A gyorsan és könnyen eltávolítható bevonat emellett még hipoallergén és karcálló is, illetve ha meguntuk vagy lenőtt, könnyen leoldható.

MŰKÖRÖMÉPÍTÉS

A műkörömépítés a saját természetes köröm megerősítése, hosszabbítása, esztétikussá tétele kézen és lábon. Technikái lehetnek ragasztott TIP-es műköröm,épített porcelán műköröm,épített zselés műköröm, saját természetes köröm erősítése zselével vagy porcelán alapanyaggal (nem épített műköröm technika).

DÍSZÍTÉS

A körömdíszítés művészet. Rengeteg kreativitás, lelkesedés, elhivatottság és szakmai tudás szükséges hozzá, a megfelelő, minőségi kellékparkról nem is beszélve. Hol van az az idő, amikor egy-egy körömmatricán és extra színvilágú lakkon kívül nem állt más az alkotókedvű körmösök rendelkezésére? Napjainkban már olyan széles spektrumot járnak be a díszítő termékek, aminek köszönhetően gyakorlatilag csak a képzelet szabhat határt a megvalósításban. Lakkok, festékek, matricák, strasszok, kövek, csillámok, nyomdák, hogy csak néhányat soroljunk fel a lehetőségek közül.

PEDIKŰR

Az esztétikai pedikűr általában magában foglalja a talpakon lévő esetleges bőrkeményedések eltávolítását vágással és reszeléssel, a körmök formázását, általában (de nem mindenhol) egy bőrradírozást, masszázst, és a nedvesség visszapótlását. Ide tartozik a körmök szépítése is: Gel-lac, körömlakkozás. Az esztétikai pedikűrt havonta egyszer érdemes megismételni.

GYÓGYPEDIKŰR (Benőtt köröm kezelése, Spange felhelyezése, Tyúkszem eltávolítása)

Az esztétikai pedikűr általában magában foglalja a talpakon lévő esetleges bőrkeményedések eltávolítását vágással és reszeléssel, a körmök formázását, általában (de nem mindenhol) egy bőrradírozást, masszázst, és a nedvesség visszapótlását. A gyógypedikűr ezt mind tartalmazza, de ide tartozik például a tyúkszem eltávolítása, a megvastagodott, esetleg elszíneződött gombás köröm levékonyítása, eltávolítása, kezelése, ha szükséges, körömprotézis készítése, a benőtt körömsarkak eltávolítása, a gyulladás csökkentése, amennyiben otthoni, vagy orvosi kezelés is szükséges, erről a vendég teljes körű tájékoztatása.

PARAFFINOS KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÁS

Alkalmazásának lényege hogy rendkívül hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik. Melegen a test bőrfelületére tapadva kiválóan alkalmas a kéz, és a láb kezelésére, mivel a szaunához hasonlóan fokozza a vérkeringést, tágítja a bőr pórusait, és lehetővé teszi a bőrtápláló hidratáló krémek tökéletes felszívódását. Így a durva, száraz bőr a kezelés hatására rugalmassá, friss és egészséges kinézetűvé válik. A paraffinos ápolás télen a legnépszerűbb, mikor a szabadtéri hideg, és a lakásban, munkahelyeken lévő száraz meleg levegő alaposan próbára teszi kézbőrünk tűrőképességét. Ajánljuk még száraz, berepedezett, vitaminhiányos és öregedő bőr ápolására.

Nézd meg bérletajánlatainkat!