KezdőlapRólunkHíreinkSzolgáltatásokSzalonokÁrainkKedvezményekKarrierOktatásHírlevélKapcsolatX

FITNESS

SZEMÉLYI EDZÉS

A sikeres testformálás egyik legfontosabb pillére a hatékony edzésterv. Edzőink örömmel alakítanak ki Önnek személyre szabott edzéstervet, amivel céljait elérheti, legyen szó testépítésről, fogyásról, vagy akár csak egy lazább, stresszoldó rendszeres átmozgatásról. Szakembereink klubunk teljes nyitva tartása alatt az Ön rendelkezésére állnak, hogy tanácsaikkal és szakmai hozzáértésükkel támogassák Önt céljai megvalósításában, és életmódjának átalakításában.

SZEMÉLYI EDZŐINK

 CSOPORTOS ÓRÁK
 • Alakformáló
 • Body Art
 • Body Mix
 • Csiri-biri torna
 • Falka Fight Klub
 • Fitball gerinctorna
 • Gerincjóga
 • Kangoo Jumps
 • KondiFitness
 • Mozgásterápia
 • Zsírégető kondi
 FÉRFI ÉS NŐI KONDI

A részleg várja férfi és női vendégeit is. Megtalálható minden alapvető felső és alsótest fejlesztéséhez szükséges gép és eszköz, illetve bordásfal, TRX kötél, egykezes súlyzók 2 kilogrammtól - 52 kilogrammig és kettlebellek párban 10 kilogrammig. Az izomvastagítás, szálkásítás és szabadsúlyos gyakorlatok feltételei adottak. Több Atlaszrúd, erőkeret ,lábizom növelésére szolgáló gépek , a hát izmait megmozgató gépezetek ,keresztcsigás kombináltgép várja a fejlődni vágyókat.
2019 nyarán a padlózat az új biztonságtechnikai elveknek megfelelően gumipadlózatra lett cserélve, aminek nem csupán balesetvédelmi jelentősége van, de a terem dizájnját is modernizálta. Ezen a talajon a saját testsúlyos gyakorlatok kedvelői is bátran sportolhatnak, mert a terem egy erre kialakított kis arénával is rendelkezik.

 KARDIO RÉSZLEG

A női konditerem időközben átalakult kardió részleggé. 2019 tavaszán teljesen új gépparkot kapott, aminek szerves része egy bicikli, egy evezőpad, 4 futópad. Minden gép az új trendeknek megfelel. A futópadoknak számos funkciója segíti a mozgás eredményességét ,így akár lehet személyre szabott programokat beállítani ,sőt a mért értékeket elmenteni megfelelő alkalmazással és mobilkészülékkel. Akár a hobbi sportolók, akár a versenysportolók megtalálhatják itt a helyüket ,télen-nyáron. Van lehetőség a padok kibérlésére és külön erre kialakított bejelentkezésre egyénileg, párban vagy kiscsoportban.
Az alapvető kézisúlyzók, szőnyegek mellett lépcsőzőgép, steppadok és flabelos gép is helyet kapott.

 STREETWORKOUT PARK

A komplexum különlegessége a szabadtéri "street parkban" rejlik. Itt megfelelő edzői kíséret mellett elsajátíthatják a saját testsúlyos edzés alapjait vagy éppen a haladók játszhatnak az erre kialakított parkban. Több elem is bekerült, amivel megmozgathatják magukat kellőképp az arra vágyók.
2019 nyarán elkezdődött a park bővítése és fejlesztése. Különböző méretű traktorgumik mellett, bérbe vehető kalapács, husáng, medicinlabdák, TRX kötél és zsákok is.

 BALETT

A komplexum külön bejáratú tornaterme bérbe vehető akár kiscsoportok, nagycsoportok részére is. Otthont ad az aerobiktól a küzdősporton át, a csoportos súlyzós edzéseken elhaladva a táncokig. Különlegessége nem csak tornaterem jellege, hanem a tükrös falai, amik mind a mozgássportok szeretőinek, mind az edzőknek segítséget nyújt. A terem rendelkezik levegőfújó berendezéssel és fittball labdákkal.

 USZODA

A Kleopátra földszint alatti része rendelkezik masszázs, finn szauna és uszoda blokkal. Az uszoda és a finn szauna 2019 tavaszától felújítás alatt van. Így az uszoda az új trendnek megfelelő burkolatot kapott, ami a finn szaunával kiegészítve és családias pihenőövezetével, akár csapatépítők befogadására is ideális.