SzalonjainkHűségprogramÁrainkWebshopKarrierRólunkFranchiseSzolgáltatásokWomen's ClubX

FITNESS

SZEMÉLYI EDZÉS.jpg     SZEMÉLYI EDZÉS (1).jpg     SZEMÉLYI EDZÉS (2).jpg

Cardio részleg.jpg     SZEMÉLYI EDZÉS (4).jpg     SZEMÉLYI EDZÉS (5).jpg

 ÓRAREND

 órarend fitness.jpg

GYÖNGYÖS FITNESS BÉRLETEK

Női kondi 8 alkalom
 Női kondi 16 alkalom
Férfi kondi 8 alkalom 
Férfi kondi 16 alkalom
Személyi edzés 8+1 alkalom
Személyi edzés 16+2 alkalom
Személyi edzés páros 8+1 alkalom
Személyi edzés páros 16+2 alkalom
Személyi edzés 20+3 alkalom
Személyi edzés páros 20+3 alkalom
Férfi kondi 16 alkalmas DSE bérlet
Korlátlan férfi kondi bérlet DSE (30 napos)
Női kondi 16 alkalmas bérlet DSE
Futópad 12 alkalmas bérlet
Korlátlan futópad bérlet (30 napos)
 Női kondi 16 alkalom
Csiri-biri torna 8 alkalom
Falka Fight Klub 8 alkalom
Falka Fight Klub 16 alkalom
Gyógytorna 8 alkalom
Egységesített bérlet (csoportos órák) 8 alkalom
Egységesített bérlet (csoportos órák) 16 alkalom
Uszoda bérlet (felnőtt) 10 alkalom
Személyi edzés páros 20+3 alkalom
Uszoda bérlet (diák) 10 alkalom
Finn szauna bérlet 10 alkalom
Infraszauna bérlet 10 alkalom
Aqua fitness / 8 alkalom (Pannika)
Aqua fitness / 16 alkalom (Pannika)
Aqua fitness / 8 alkalom (Zsuzsa)
Aqua fitness / 16 alkalom (Zsuzsa)
Úszás 8 alkalom
Úszás 16 alkalom

EGYÉNI EDZÉS

NŐI ÉS FÉRFI KONDI

gym.jpgA részleg várja férfi és női vendégeit is. Megtalálható minden alapvető felső és alsótest fejlesztéséhez szükséges gép és eszköz, illetve bordásfal, TRX kötél, egykezes súlyzók 2 kilogrammtól - 52 kilogrammig és kettlebellek párban 10 kilogrammig. Az izomvastagítás, szálkásítás és szabadsúlyos gyakorlatok feltételei adottak. Több Atlaszrúd, erőkeret, lábizom növelésére szolgáló gépek, a hát izmait megmozgató gépezetek, keresztcsigás kombináltgép várja a fejlődni vágyókat.
2019 nyarán a padlózat az új biztonságtechnikai elveknek megfelelően gumipadlózatra lett cserélve, aminek nem csupán balesetvédelmi jelentősége van, de a terem dizájnját is modernizálta. Ezen a talajon a saját testsúlyos gyakorlatok kedvelői is bátran sportolhatnak, mert a terem egy erre kialakított kis arénával is rendelkezik.

FUTÓPAD

Használatával javul az állóképesség, nő a tüdőkapacitás és hozzájárul az ideális testsúly eléréséhez. A futás hozzásegít, hogy optimistábban szemléld a világot az endorfinnak, az-az a boldogsághormonnak köszönhetően

SZEMÉLYI EDZÉS

személyi edző.jpgA sikeres testformálás egyik legfontosabb pillére a hatékony edzésterv. Edzőink örömmel alakítanak ki Önnek személyre szabott edzéstervet, amivel céljait elérheti, legyen szó testépítésről, fogyásról, vagy akár csak egy lazább, stresszoldó rendszeres átmozgatásról. Szakembereink klubunk teljes nyitva tartása alatt az Ön rendelkezésére állnak, hogy tanácsaikkal és szakmai hozzáértésükkel támogassák Önt céljai megvalósításában, és életmódjának átalakításában.

SZEMÉLYI EDZŐINK

GYÓGYTORNA - Grassalkovics Zsuzsa

A gyógyító torna sokat segít műtétek előtt, illetve után a rehabilitációban, és a krónikus fájdalmaknál. Életmódunkból adódó „népbetegségek” - derékfájás, térdkopás, csípőkopás stb. esetén lényegesen javítható az életminőség rendszeresen végzett tornával. Fontos, hogy a mozdulatokat helyesen végezzük, a hibákat javítsuk. Komoly mozgásszervi betegségből meggyógyulva magam is mélyen átérzem a fájdalmakkal küzdő emberek lelkiállapotát és igyekszem a maximális segítségnyújtás mellett hiteles példa lenni a számukra.  

EDZŐ

CSOPORTOS ÓRÁK

KONDI FITNESS - Gonda Márk

Ami rólad szól
• Pörgős bemelegítés
• Támogató edző
• Motiváló zenék
• Vidám hangulat vár rád

Bemelegítés: E mozgásfajta célja a szervezet nyugalmi állapotának fokozatos átvezetése egy terheléses állapotba.
Márk ismeri a vendég erősségeit és gyengéit ezért a saját testsúlyos és a súlyzós edzések alkalmával a vendég képességeihez mérten módosíthatja a gyakorlatokat.
Rendszeres nyújtással elkerülhetőek a sérülések, rugalmas, könnyed lesz a mozgásunk ezért alapos nyújtással zárul a foglakozás, olyan gyakorlatokkal, amelyekkel esősorban nyújtjuk az izmokat, és mozgékonyan tartjuk az ízületeket. A gyakorlatok statikus, óvatos és lassú mozdulatokból állnak.
A cél a határok feszegetése és a komfortzóna elhagyása, amely megmutatja, hogy mire is vagyunk képesek.

BODY MIX - Kelemen Erzsébet

Alakformáló, zsírégető csoportos köredzés

Súlyzós és sajáttestsúlyos gyakorlatok váltogatják egymást. Sok fenék -,és hasgyakorlattal.
Zsírégető.
-hétfő, szerda, péntek 17.ó Kleopátra Fitness Gyöngyös
Milyen eredményeket hozhat számodra a BODY MIX edzés?
• edzésenként 600 kalória mínusz
• formásodhatsz, szálkásodhatsz
• feszes, látványos, de nem megnövekedett izomzatot eredményez
• növeli az erő-állóképességed (ne félj, nem fogsz hatalmas izomtömeget építeni……)
• erősíti az önbizalmad
Kiknek való?
Leginkább olyan nőknek,férfiaknak,akik nem szeretnek ugrálni ,vonzódnak a súlyzós gyakorlatokhoz.Formásodni ,fogyni szeretnének.
A dinamikus, mindenki által jól ismert zene és a koreográfia teszi igazán élvezetessé az edzést.
Az edzés végrehajtása során a nagy ismétlésszámokkal végrehajtott alapgyakorlatokkal – guggolás, kitörés, fekvenyomás, felhúzás, evezés stb.- tonizálja, és formálja a tested, felpörgeti a pulzusod, növeli az erő-állóképességed – ezáltal az egyik leghatékonyabb módja az alakformálásnak és a felesleges kilók eltüntetésének a lehető leggyorsabban! Olyan edzéstípus, amely nők és férfiak, kezdők és haladók számára egyaránt ajánlott.

HOL?
Kleopátra Fitness, Wellness
Hétfő, szerda, péntek 17.ó.

EDZŐ

ALAKFORMÁLÓ AEROBIC - Tábi Adrienn

Az óra típus magába foglalja azokat az erő-állóképességet fejlesztő gyakorlatokat, melyekkel a teljes test átmozgatása valósítható meg. Az óra 8-10 perces intenzív bemelegítéssel indul, majd nyújtással elő készítjük a foglalkoztatásra kerülő izomcsoportokat. Ezután következik 35-40 percben az egész testre kiterjedően, a nagy izomcsoportok foglalkoztatásával a fejlesztő program. A gyakorlatok végrehajtásához használunk segédeszközöket, kézi súlyzót, gumikötelet, Fit ball-t, Soft ball-t, step padot. Az eszközhasználat az edzők személyiségétől és a vendégek edzettségétől függően változnak. Az alakformáló gyakorlatokat különböző kiinduló helyzetekből hajtjuk végre, izomcsoportonként 2-3 gyakorlat végrehajtásával.

EDZŐ

JÓGA - Tábi Adrienn

Gerincjóga -modern mozgásterápia hatha jógával.A Gerincjóga olyan modern mozgásterápia, amelynek célja a fizikai test és az jdegrenszer egészségének a helyreállitása biztonságos , az anatómiai alapmozgásokra épülő gyakorlatsorokkal.
A Getincjóga , mint csoportos mozgásterápia , hatékonyan támogatja és kiegésziti a szemèlyre szabott , célirányos gyógyitó eljárásokat.

EDZŐ

ZSÍRÉGETŐ AEROBIC - Menyhárt Mónika

Az óra elejét hasonló bemelegítéssel kezdjük, mint egy hagyományos zsírégető órát. Igyekszünk a pulzust már az óra elején a zsírégető tartományba feltornázni. A különbség egy basic zsírégető és a kondi zsírégető óra között, hogy nem maradunk végig a zsírégető tartományban hanem bizonyos gyakorlatok hatására átkerülünk aerob zónába, majd vissza. Ezzel fokozva a zsírégetést és fejlesztve az állóképességet. Az edzés alatt egyaránt használjuk saját testsúlyunkat és kézisúlyokat is. Ezért jó ez az óra annak is aki felesleget szeretne leadni, és annak is aki formálódni szeretne.

EDZŐ

FITBALL GERINCTORNA - Vályi-Nagy Csilla

Helytelen testtartás, valamint ülő munkavégzés miatt gyakran szenvedünk különböző fájdalmaktól, amelyeket pár perces tornagyakorlatokkal megelőzhetünk, valamint javíthatunk rajta.
A gerinctorna segít megismerni szervezetünk egészséges működését, annak megőrzését és fájdalmak esetén a gyógyulás eszközeként kiválóan alkalmazható. A változás önmagáért beszél, hiszen nincs többé görcsös fájdalom a nyakban, a hátizmokban, deréktájon. 

EDZŐ

FALKA FIGHT KLUB - Mádi Attila

Azzal a céllal jött létre ez a harcklub, hogy összefogja a helyi küzdősportolókat, fiatalokat, idősebbeket, illetve azokat akik csak mozgásra, stressz levezetésre vagy önvédelem tanulására vágynak. Ebben a közösségben cél a fejlődés,a másik biztatása, motiválása,önbizalmának növelése és technikái csiszolása. Ha a sportoló nem tud saját edzéseire idő hiányában bejárni, itt mindig második otthonra lel, így nem marad le társaitól és napi rutinja is szinten marad.
A többféle küzdősportot űzőnek hála, akik látogatják a termet, afféle technikai börze jelentése is van az edzéseknek, ahol mindenki saját stílusa-látásmódja szerint mondja el és egyben, mutatja meg az általa helyesnek vélt gyakorlatot. Mindig van lehetőség a tanulásra, mindig tanulhatunk újat és valljuk be az sem hátrány, ha rálátásunk lesz az egyéb küzdősportok stratégiájára, mozdulataira. Egyúttal van lehetőségünk saját kreativitásunk érvényesítésére és egyben kipróbálására is.
A megfelelő szabályozásokkal, biztosításukkal a különböző stílusok és harcművészetek igazi küzdelemben mérhetik össze magukat, ami által fejleszthetik tudományukat. Fontos elv a lojalitás és a baráti-edzőtársi viszony, ami elengedhetetlen kelléke a működésnek.
Ne feledjük az edzőteremben fairnek kell lenni, mert teljesen más, mint a kinti világ, az utca, a ketrec vagy a ring. A bunyóst mindig minősíti viselkedése a harcban és a közéletben.
A klub 2014-ben nyitotta meg a kapuit a gyöngyösi Kleopátra Fitness Centrumban (teniszpálya mellett), ahol jelenleg is működik és várja az érdeklődőket, sportszeretőket. Fiataloknak, idősebbeknek, hölgyeknek és uraknak is egyaránt javasolt. Kinek önbizalma növelésére, kinek külleme változtatásának, kinek ereje növelésére, mentális felöltésére vagy technikái csiszolására.
„Létrejöttekor nem ötletként indult, hanem motivációként, ami beépül a mindennapokba.”
A klub limitált számban eszközöket biztosít díjmentesen az újonnan kedvet kapóknak, illetve azoknak is, akik nem engedhetik meg maguknak a teljes védőfelszerelés megvásárlását.
A kedvezményes terem és a felszerelések használatért csupán heti egy Facebook posztot kérünk, amiben a Kleopátra Fitness Centrum valamely szolgáltatását vagy akár a Falka Fight Klubbot kell megjelölni. Minőségbiztosítási okokból ezek ellenőrzésre kerülnek.

Alapítótagok:
Székely János (K1), Mádi Attila Péter (Thai Boksz)

EDZŐ

KANGOO JUMPS - Kovács Enikő

A Kangoo Jumps cipőket eredetileg rehabilitációs célból fejlesztették ki azoknak a betegeknek, akik sérüléseik, térd- és ízületi problémáik miatt nem tudtak sportolni. Mivel a Kangoo Jumps használatával több, mint 80%-al csökken a becsapódás ereje, így kortól-nemtől függetlenül mindenkinek ajánlott, még azoknak is, akik gerincsérvvel küzdenek (nyaki gerincsérvvel, és kismamáknak TILOS!).
Az óra mozgásanyaga a fitness-aerobik alapjaira épül, tehát egy nagyon könnyen elsajátítható mozgásforma. A fogyni vágyóknak is különösen hasznára válhat a Kangoo, hiszen 25%-kal magasabb az energiafelhasználás, mint más mozgásformák esetében. Az órán egyszerre tudsz ugrálni, táncolni, keményen edzeni, és semmihez sem fogható élményt szerezni.
Kiváló állóképességi edzés, erősíti a szívet, a tüdőt, a keringési rendszert, és egyben segít leküzdeni a stresszt. Ezért mondják sokan, hogy „receptre kellene írni”!
A rugós cipők különböző méretűek, és keménységűek, ezért az órákra kötelező a bejelentkezés.

EDZŐ

BODY ART- Tábi Adrienn

Ez a relaxációs edzésmódszer a jin-jang elméletre alapul, amely a belégzés kilégzés, valamint az erő relaxáció párosításában valósul meg. A gyakorlatok és pozíciók, mint a puzzle darabjai egymáshoz illenek. Ez a body art koncepció legalapvetőbb elve. A test és a szellem egy egységgé válik, a fizikai és mentális feszültségek testedzés közben enyhülnek. Ez egy funkcionális tréning ami erő, állóképesség  és feszültség oldáson alapul.

EDZŐ

CSIRI-BIRI TORNA - Korponyi Krisztina

A 40 perces mozgásfejlesztő foglalkozásokra olyan 1-3 év közötti gyerekeket várunk, akik nem tudnak egy helyben ülni és szívesen fedezik fel a kúszás, mászás, pörgés, forgás, gurulás, ringatózás, futkározás, lóbálás, háton zötyögés, vagyis a térben való mozgás örömét.

A mozgások végrehajtásához speciális tornaszereket, irányított játékos gyakorlatokat, valamint sok-sok dalt és mondókát alkalmazunk.

EDZŐ

EDZŐINK

 KARDIO RÉSZLEG

Futópad.jpgA női konditerem időközben átalakult kardió részleggé. 2019 tavaszán teljesen új gépparkot kapott, aminek szerves része egy bicikli, egy evezőpad, 4 futópad. Minden gép az új trendeknek megfelel. A futópadoknak számos funkciója segíti a mozgás eredményességét ,így akár lehet személyre szabott programokat beállítani ,sőt a mért értékeket elmenteni megfelelő alkalmazással és mobilkészülékkel. Akár a hobbi sportolók, akár a versenysportolók megtalálhatják itt a helyüket ,télen-nyáron. Van lehetőség a padok kibérlésére és külön erre kialakított bejelentkezésre egyénileg, párban vagy kiscsoportban.
Az alapvető kézisúlyzók, szőnyegek mellett lépcsőzőgép, steppadok és flabelos gép is helyet kapott.

 STREETWORKOUT PARK

A komplexum különlegessége a szabadtéri "street parkban" rejlik. Itt megfelelő edzői kíséret mellett elsajátíthatják a saját testsúlyos edzés alapjait vagy éppen a haladók játszhatnak az erre kialakított parkban. Több elem is bekerült, amivel megmozgathatják magukat kellőképp az arra vágyók.
2019 nyarán elkezdődött a park bővítése és fejlesztése. Különböző méretű traktorgumik mellett, bérbe vehető kalapács, husáng, medicinlabdák, TRX kötél és zsákok is.

 BALETT TEREM

A komplexum külön bejáratú tornaterme bérbe vehető akár kiscsoportok, nagycsoportok részére is. Otthont ad az aerobiktól a küzdősporton át, a csoportos súlyzós edzéseken elhaladva a táncokig. Különlegessége nem csak tornaterem jellege, hanem a tükrös falai, amik mind a mozgássportok szeretőinek, mind az edzőknek segítséget nyújt. A terem rendelkezik levegőfújó berendezéssel és fittball labdákkal.

BÉRBE VEHETŐ akár kiscsoportok, vagy nagycsoportok részére is.