SzalonjainkHűségprogramÁrainkWebshopKarrierRólunkFranchiseSzolgáltatásokWomen's ClubX

Entertainment - Event service 

Ha szórakoztatás, akkor mi kellünk neked. A szépségen és a külső megjelenésen túl, többet is nyújthatunk, hogy egy nagyszerű, élvezetes programot biztosíts vendégeidnek.

Többféle táncos produkciókkal tudunk hozzájárulni a rendezvény/esemény jó hangulatához. Ha van bármi elképzelésed, mi megvalósítjuk, ha pedig nincs, azt is megoldjuk.

Szolgáltatásaink:

Flashmob bemutató: Nagy volumenű, sok táncosból álló, akár kellékes előadás. Több lehetőség is van ezen az opción belül, akár egyre bővülő (egy táncos kezdi el, szépen lassan csatlakozik hozzá a többi és a végére teljes létszámmal táncolnak együtt), akár egy időben több helyen is, nagyobb helyszín esetén (pl. a tánckar egyik fele a színpadon, a másik fele a nézők között, a harmadik pedig szintén a nézők között.)  Előre megbeszélt koncepció után több variáció közül is lehet választani, ami alapján mi elkészítjük a profi produkciót.

Flashmob készítés: Ha egy kicsit megmozgatnád vendégeidet, vagy szeretnéd, hogy ne maradjon üresen a táncparkett, akkor mindenképp a Flashmob készítés kell neked. Egy koreográfus a rendezvény résztvevőinek oktat le egy rövid, egyszerű, rendkívül élvezhető pár mozdulatból álló táncot. Ez garantáltan megadja a kezdő lökést az este hátralévő részének.

Táncos produkció: Ha nincs konkrét elképzelésed, de szeretnéd feldobni és még színvonalasabbá tenni a rendezvényt, akkor ez a kihagyhatatlan lehetőség számodra. Előre elkészített, videó alapján általad kiválasztható, profi táncosokból álló produkció. Amely után biztosak vagyunk benne, hogy minden általad szervezett rendezvényen minket fogsz elsőként megkeresni.

Táncos produkció cégre szabva: A te fantáziád a mi produkciónkban. Bármilyen ölteted, előre átgondolt elképzelésed, akár csak egy kiindulási terved van, mond el nekünk, hogy mi a színpadra vihessük. Megbeszélt egyeztetések után, legjobb tudásunk szerint elkészítjük és előadjuk a megrendelő cégre szabott táncműsort. Sokkal személyesebb mindenki részéről, amely az előadás pillanatában megható is tud lenni, de még évekkel később is beszédtéma lehet.

KÉRJ DÍJMENTES ÁRAJÁNLATOT TŐLUNK:


Ha még hezitálsz, vagy nem tudsz dönteni, akkor biztosíthatunk róla, hogy a legjobb döntés csapatunk!

Hiszen a közös munkánk a mi referenciánk is egyben, így törekszünk a tökéletességre és ami fontosabb: a vendég igényeit tartjuk szem előtt!