SzalonjainkHűségprogramÁrainkWebshopKarrierRólunkFranchiseSzolgáltatásokWomen's ClubX
 GRASSALKOVICH ZSUZSA - mozgásterápia

Mozgás terápia
A csoportban zajló órákon is figyelembe veszem az egyéni problémákat és ezek megoldásában nyújtok segítséget. A gyógyító torna sokat segít műtétek előtt, illetve után a rehabilitációban, és a krónikus fájdalmaknál. Életmódunkból adódó „népbetegségek” - derékfájás, térdkopás, csípőkopás stb. esetén lényegesen javítható az életminőség rendszeresen végzett tornával. Fontos, hogy a mozdulatokat helyesen végezzük, a hibákat javítsuk. Komoly mozgásszervi betegségből meggyógyulva magam is mélyen átérzem a fájdalmakkal küzdő emberek lelkiállapotát és igyekszem a maximális segítségnyújtás mellett hiteles példa lenni a számukra.

Magamról:
Pedagógus végzettségem van, tanárként dolgoztam hosszú évekig. Egy megtapasztalt, komoly mozgásszervi betegség után fordult az érdeklődésem a mozgás gyógyító hatása és a gyógyulást segítő kiegészítő terápiák felé. Mozgásterápiát és reflexológiát tanultam Miskolcon és Pesten, szakmai segítséget a budapesti Honvédkórházban kaptam és kapok. Különösen fontosnak tartom a gyógyulás lelki oldalát, tanulmányaimat ebben az irányban folytatom. Célom, hogy minél több embert segíthessek a betegségek megelőzésében, a könnyebb gyógyulásban és a hosszú távú rehabilitációban. Rendszeres mozgással, célzott reflexológiai kezelésekkel az életminőség jelentősen javítható.

 KELEMEN ERZSÉBET - Body Mix

Kelemen erzsébet.jpegTestnevelő tanár és edző vagyok.  32 éve tanítok és edzősködök minden korosztályban. 35 éve rendszeresen súlyzózok,  10 évig köredzéseket s BodyPump csoportos edzéseket tartottam. Szívügyem, hogy a gyerekek nyugodt  segítő-támogató környezetben megkedveljék a vizet s  játékos feladatok segítségével megtanuljanak úszni.( Illetve segítsek olyan felnőtteknek, kiknek vágya lesz illetve egészségi állapota indokolja, hogy megtanuljon úszni (felnőtt úszás, rehabilitációs úszás)

 KORPONYI KRISZTINA - Csiri-biri torna

 KOVÁCS ENIKŐ - Kangoo Jumps

Kovács Enikő Kangoo edző.jpgMagyar nyelv és irodalom – német szakos tanár, csoportos fitness instruktor, és Kangoo Jumps oktató vagyok. Mozgás iránti szeretetem már gyermekkorom óta kísér. A gimnáziumi éveim alatt a néptánc, valamint a szertorna volt előtérben, ma a futás, az aerobik több ágazata, és a Kangoo Jumps játsza a főszerepet. A sportban, és a sportoktatás terén a fejlődés, a jobb teljesítmény elérése nagyon fontos számomra, ezért mindig motivált vagyok. Ahogyan a civil szakmámban a gyerekeket, úgy az óráimon a vendégeimet is próbálom ezekre a dolgokra ösztönözni, miközben igyekszem nekik jó példával szolgálni, hogy tudjanak belőlem motivációt, kedvet meríteni a mozgáshoz, ami nagyban javítja az életminőségüket. A minőségi mozgás mellett nagyon fontosnak tartom, hogy a vendégeim jó hangulatban edzenek, ezért mindig mosolyogva, felkészülten várok mindenkit az óráimra!

 MENYHÁRT MÓNIKA - zsírégető kondi

Menyhárt Mónika.jpg

 TÁBI ADRIENN - alakformáló, gerincjóga

Tábi Adrienn Aerobic, Jóga.jpgEdzéseimen az állóképességet és erő állóképességet fejlesztő gyakorlatokat igyekszem ötvözni olyan módon, hogy mindenki a saját edzettségi szintjének megfelelően ki tudja hozni magából a maximumot. Arra törekszem, hogy vendégeim jól érezzék magukat az óráimon, és mindenki közelebb kerüljön a céljai eléréséhez.
Ha fontosnak tartod a hatékony és preventív edzést, a jó hangulatot és a motiváló zenét, szeretettel várlak az óráimon!

 VÁLYI-NAGY CSILLA - Fitball gerinctorna
Vályi Csilla Fitball gerinctorna.jpgTestnevelőtanár, gyógytestnevelőtanár, úszószakedző és aerobik szakedző végzettségekkel rendelkezem. Az aerobik volt az első olyan sportág, amivel a Testnevelési Egyetem elvégzése után kerültem kapcsolatba és ez a mai napig is tart. Tanítottam is az aerobikot az egyetemen edzőknek, oktatóknak. Közben egyre több tanfolyamot végeztem el, és így lettem:

  • Nordic Walking C-Tranier
  • Freestyler oktató
  • POLAR Own Zone Trainer
  • Aquafitness oktató
  • Aerobic edző, sportszervező (menedzser)
  • Therarobics oktató
  • Thera-Band Übungsball Trainer
  • Fit-ball training diploma  

A magyarországi fit-ball oktatói csapatnak voltam a tagja. Így kerültem igen szoros kapcsolatba a fit-ball labdával.  A Kleopátra Fitnesz legelső oktatója voltam és azóta dolgozom itt. Először Step aerobikot, Callaneticset majd Fit-ball órát tartottam.
Patkó Zsuzsa - edző

8ab93c4f88dc0662207c0af02a7a6fd19b6159dd2a10d4fdde6dbd510b642ee9.jpeg 

Személyi Edzés 2200.-Ft

Páros Edzés 3200.-Ft

Aqua Fitess Csoportos 1200.-Ft