SzalonjainkHűségprogramSzolgáltatásokÁrainkKarrierOktatásRólunkFranchiseWebshopX

logob.png

Azért hoztuk létre a Women's Clubot, hogy lehetőségünk legyen egy olyan közösséget alkotni, ahol mi nők, minden gátlás nélkül tudjuk gyakorolni, fejleszteni a mozgáskultúránk mellett a nőies megjelenést és a kisugárzásunkat. Amellett, hogy a szépséggel is rengeteget foglalkozunk (és kell is) kisugárzásunkkal is törődnünk kell. Magassarkús táncórák mellet rengeteg egyéb programon, rendezvényen vehetsz részt velünk és különböző kedvezményes szolgáltatásokban is részesülhetsz.

Miért is Clubbot hoztunk létre?

Egy olyan közösség tagja lehetsz, akik mind ugyanazt szeretnék, hogy legyen egy nyugodt, Nőkkel teli társaság, ahol mindenki lehet Önmaga. Fontos, hogy szánjunk magunkra időt és ki tudjunk szakadni a mindennapi körforgásból. Mi ebben tudunk segíteni neked különböző módokon.

Mindent megtalálsz egy helyen, minden, ami nekünk, Nőknek kell. Rengeteg program lehetőséggel, Nőknek, Tiniknek, Anyáknak. Hisz nálunk nem számít a kor és a családi státusz sem.

Programjainkat havi egyszeri rendszerességgel tervezzük megvalósítani, melyekre sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt. Januártól minden hónapban legalább egy hétvégi napodat szabadítsd fel, hogy velünk együtt tanulhass, sajátíthass el újdonságokat.

A Kleopátra szépségszalonok jóvoltából nem csak programokban, hanem kedvezményekben, kuponokban is részesülhetsz.

Programajánló:

  • Szépség tanácsadás (smink, haj)
  • Bőrápolási tanácsadás (tippek mindenkinek)
  • Stylist tanácsadás (öltözködési tippek)

És még rengeteg olyan szakember előadásai, aki segíthet nekünk szebbé, könnyebbé, boldogabbá tenni lelkünk, életünk.

High Heels oktatásunk

instories_4FFE7CD7-6706-4028-9F7A-056E71DB02B9.PNGinstories_4FFE7CD7-6706-4028-9F7A-056E71DB02B9.jpg

Két helyszínen is magtaláltok minket, a belvárosban és Érden.Bátran keress minket, csatlakozz óráinkhoz.

Milyen magassarkú cipővel készülj?

  • Kényelmes, amit 1 óráig tudsz viselni és táncolni benne
  • Fogja a bokádat, lehetőleg bokacsizma
  • Stabil, először inkább vastagabb sarkú
  • Nem töri fel a lábad

Nem kötelező az órán magassarkú viselése, lehetsz mezítláb, zokniban, sportcipőben is. Ahogy jól érzed magad! Itt elsősorban Rólad lesz szó!

Ruházat:Minden, ami kényelmes! A kényelem mellett fontos szempont az is, hogy magabiztosnak, szépnek, szexi-nek érezd magad benne. Nagyon sokat hozzátesz az önbizalomhoz, önkifejezéshez, ha remekül érzed magad a testedben/ruhádban.

Óra felépítése:

  • Bemelegítés, kis erősítéssel
  • Stabil tartás és mozgásfejlesztő tréning(Járástechnika, kargyakorlatok, tartás fejlesztés, nőies mozdulatok elsajátítása)
  • Rövid koreográfia betanulása

Oktatásunk főbb céljai, megtanulni és magasabb szintekre emelni a magassarkúban történő táncot, de akár csak a megjelenést. Ha soha nem volt még magassarkú a lábadon az sem probléma, itt a megfelelő alkalom, hogy átlendülj ezen és kipróbáld magad olyan helyen, ami pontosan erről szól. Ha a tánc része miatt aggódsz, nekünk erre is megvan a megoldásunk.

A tánccal rengeteget tud fejlődni a test tudatod, a mozgáskoordinációd és a fejlődés még gyorsabban fog bekövetkezni. A tánc és a szexi energiák mellett nagyon fontos megtanulni, hogyan és mire kell helyesen odafigyelni, hogy eközben ne tegyük tönkre a testünket.

2.png

hajmosás.png

Műszempilla építés

Hajmosás után hideg víz

Bővebben Bővebben

arcmasszazs.jpg

Ke%CC%81pernyo%CC%8Bfoto%CC%81%202020-11-20%20-%2017.26.53.png

Arcmasszázs

Arctisztító kezelés

Bővebben Bővebben

1.png 4.jpg

Joico hajkezelés

Melegollós hajvágás

Bővebben Bővebben

1.jpg

IPL végleges szőrtelenítés

Bővebben