SzalonjainkHűségprogramÁrainkWebshopKarrierRólunkFranchiseSzolgáltatásokWomen's ClubX

logob.png

Azért hoztuk létre a Women's Clubot, hogy lehetőségünk legyen egy olyan közösséget alkotni, ahol mi nők, minden gátlás nélkül tudjuk gyakorolni, fejleszteni a mozgáskultúránk mellett a nőies megjelenést és a kisugárzásunkat. Amellett, hogy a szépséggel is rengeteget foglalkozunk (és kell is) kisugárzásunkkal is törődnünk kell. Magassarkús táncórák mellet rengeteg egyéb programon, rendezvényen vehetsz részt velünk és különböző kedvezményes szolgáltatásokban is részesülhetsz.

High Heels oktatásunk

High heels.png  

High heels - Betti.png

@kleopatrawomensclub.pngNévtelen másolata.png

JELENTKEZEM

Milyen magassarkú cipővel készülj?

  • Kényelmes, amit 1 óráig tudsz viselni és táncolni benne
  • Fogja a bokádat, lehetőleg bokacsizma
  • Stabil, először inkább vastagabb sarkú
  • Nem töri fel a lábad

Nem kötelező az órán magassarkú viselése, lehetsz mezítláb, zokniban, sportcipőben is. Ahogy jól érzed magad! Itt elsősorban Rólad lesz szó!

Ruházat:Minden, ami kényelmes! A kényelem mellett fontos szempont az is, hogy magabiztosnak, szépnek, szexi-nek érezd magad benne. Nagyon sokat hozzátesz az önbizalomhoz, önkifejezéshez, ha remekül érzed magad a testedben/ruhádban.

Óra felépítése:

  • Bemelegítés, kis erősítéssel
  • Stabil tartás és mozgásfejlesztő tréning(Járástechnika, kargyakorlatok, tartás fejlesztés, nőies mozdulatok elsajátítása)
  • Rövid koreográfia betanulása

Oktatásunk főbb céljai, megtanulni és magasabb szintekre emelni a magassarkúban történő táncot, de akár csak a megjelenést. Ha soha nem volt még magassarkú a lábadon az sem probléma, itt a megfelelő alkalom, hogy átlendülj ezen és kipróbáld magad olyan helyen, ami pontosan erről szól. Ha a tánc része miatt aggódsz, nekünk erre is megvan a megoldásunk.

A tánccal rengeteget tud fejlődni a test tudatod, a mozgáskoordinációd és a fejlődés még gyorsabban fog bekövetkezni. A tánc és a szexi energiák mellett nagyon fontos megtanulni, hogyan és mire kell helyesen odafigyelni, hogy eközben ne tegyük tönkre a testünket.