KezdőlapRólunkHűségprogramSzolgáltatásokSzalonjainkÁrainkWebshopKarrierOktatásBlogMENPRIVATE BEAUTYHírlevél angolblog2021palyazatokX

rolunk_main2.jpg

VÍZIÓNK

A szépségápolás és a magabiztos megjelenés fontos szerepet tölt be az életünkben, hiszen javítja a komfortérzetünket, a közérzetünket, a világszemléletünket és ezáltal a teljesítményünket, legyen szó a munkahelyről, a családról, párkapcsolatról vagy szabadidőnkről. Szeretnénk elérni minél több embert hogy ezt a saját bőrén megtapasztalja és beépítse a hétköznapjaiba a szépségápolást mindennapi luxusként és az ebből fakadó örömöt és pozitív érzetet továbbadja szerettei ismerősei felé.

KÜLDETÉSÜNK

Megteremteni Vendégeink számára a magabiztos megjelenést, becsempészni rohanó hétköznapjaikba a szépségápolási luxust és kultúrát valóban kedvező árakon kortól, nemtől függetlenül, határok nélkül.

Fenntartani Munkatársaink számára egy olyan, hosszú távon megbízható munkahelyet, amelyben szakmailag kiteljesedhetnek, ahol egyéni sikerességükben tükröződhet vissza a csapatmunkában rejlő energia és szeretet.

HÍREINK

Enidoszoba_Westend_kleopátra szépségszalonok.jpg 2140161_hb-03270.jpg
A Kleopátra Szépségszalonok csapata szépítette a hölgyeket a Westend "Énidőszobában" Budapesten Kijárási korlátozások – Ők a járvány idején is kitartanak
Bővebben Bővebben

2140157_hb-03229.jpg Névtelen terv (11).jpg
A szépségszalonokban nem állt meg az élet, a fodrászok, kozmetikusok maszkban fogadják vendégeiket 2020 Évindító Értekezlet - Kleopátra Szépségszalonok
Bővebben Bővebben

kep01 (3).jpg kep01.jpg
SALGÓTARJÁN NEM MARAD FODRÁSZ NÉLKÜL – TOLONGANAK A JÖVŐ HAJSZOBRÁSZAI  KÉPES BESZÁMOLÓ - Pethes Marina munkái
Bővebben Bővebben...

kep01 (1).jpg

kep01 (4).jpg

LEHET ÖRÖM A MŰKÖRÖM MI A SIKERES SZALON VALÓDI TITKA?
Bővebben Bővebben...

IMG_8710.JPG
Ha rendelkezel adód 1%-ról kérjük támogasd a Kleopátra Családi és Szabadidős Sportegyesületünket!
Bővebben

ÉRTÉKRENDÜNK - AMIBEN HISZÜNK

 • A mosoly erejében
 • Hogy egy mosollyal bárkit meg lehet mosolyogtatni
 • A tökéletes tökéletlenségben
 • A magabiztos megjelenés adta érzésben
 • Az egyéniségek képviseletében
 • A különböző szépérzetben
 • A természetesség és luxusszolgáltatások összhangjában
 • Az egészséges önbizalom fejlesztésében
 • A tisztességes kétkezi munka értékében
 • Korrekt ár - érték arányban
 • Szakmai felkészültségben
 • Folyamatos fejlődésben

RÓLUNK

A történet 1986-ban kezdődött egy Heves megyei egyszemélyes “garázskozmetikából” felnövekedett országos komplex szalon hálózattá.

A tulajdonos akkoriban elektrokozmetikusként tevékenykedett, ahol még a komplexitás előnyeit vendégeink nem élvezhették a fodrász és körömápolás részlegek hiányában. Mindig is a vendégek igénye volt az első számunkra, ezért döntött úgy, hogy megnyitja első szalonját, ahol már elérhető volt a kozmetikán kívl a fodrász, kéz- és lábápolás és masszázs részleg is a vendégigényeknek megfelelően. Nem kellett egyik szalonból a másikba menni két külön szolgáltatásért, minden elérhető volt egy helyen. A gyorsan növekvő vállalkozásnak szüksége volt utánpótlásra, ekor kezdett a cég foglalkozni a tanulóképzéssel, ami mai napig az egyik büszkeségünk, hogy mennyi kiváló szakembert adhattunk a szakmának széles tudásskálával és jelenlegi legjobb szakembereink nagyrésze is itt végezte gyakorlati tanulmányait.

A folyamatosan növekvő vendégigény és elégedettség járult hozzá a további Kleopátra Szépségszalon megnyitásához és szeretnénk továbbra is terjeszkedni és fejlődni hogy vendégeink a maximális kiszolgálást kapják elérhető áron és küldetésünk eljusson mindenkihez aki ennek a hétköznapokba csempészett luxusnak a részese szeretne lenni.

Bízunk benne, hogy Önt is mihamarabb törzsvendégeink körében üdvözölhetjük, várjuk sok szeretettel!